Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

UPDATE Accident mortal la Homoroade. Poliţiştii au stabilit cum s-a întâmplat totul

abel-opreaPoliţiştii sătmăreni au dat publicităţii, astăzi, prin buletinul de presă, modul în care s-a întâmplat accidentul mortal de la Homoroade soldat cu un tânăr de 19 ani decedat şi unul de 26 de ani grav rănit.
“La fața locului s-a stabilit că  un tânăr de 19 ani din Homorodu de Sus, conducând autoturismul pe DJ 193A, pe   fondul   neadaptării   vitezei  la  condițiile  de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a  intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică. În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a unui tânăr de 26 ani din Homorodu de Sus, pasager în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cursul nopţii, cu toate eforturile depuse pentru a i se salva viața, conducătorul auto a decedat”, precizează Poliţia Satu Mare.
Tânărul de 19 ani se numeşte Abel Oprea şi era elev la Colegiul Economic.
Cercetările continuă.

3 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Centurile de siguranta au cedat ca au zburat amindoi din masina? Sau pt ei nu a fost obligatorie folosirea lor? De acum inainte vor avea timp sa mediteze asupra problemei unde si cine a gresit.

  2. Anonim Răspunde

    Medicina din Satu Mare oricum e sub orice critica, șoferul a fost vinovat CLAR dar nici Urgenta de la SATU MARE nu ar fi reușit sa-i salveze Viața!!! Vai de Sătmăreni dacă ajung la Spital :-(((((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.