Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

UPDATE Accident mortal la Homoroade. Un elev de 19 ani a decedat (FOTO)

abel-opreaUPDATE Accident mortal în Homoroade. Un tânăr de 19 ani, elev la Colegiul Național Gheorghe Dragoș din Satu Mare a murit în accidentul petrecut vineri seara în Homorodul de Mijloc.

Maşina în care se afla, alături de un prieten de 26 de ani, s-a izbit puternic de un cap de pod, pe fondul vitezei, după care s-a răsturnat, cei doi fiind aruncaţi din autoturism.

Ei au fost găsiţi inconştienţi pe carosabil. Localnicii au sunat la 112 şi echipe de ambuulanţe au încercat să îi resusciteze.  Victimele au fost duse la Unitatea de Primire Urgențe în stare foarte gravă. Şoferul, tânărul de 19 ani, a decedat. Abel Oprea, din Homorodul de Sus, era elev la Colegiul Național Gheorghe Dragoș din Satu Mare.

Prietenii i-au transmis o serie de mesaje pe contul său de facebook, şocaţi la aflarea veştii că Abel nu mai este.

”Dragul meu, ai plecat acasa, noua ni se pare prea repede dar Tatăl ceresc stie de ce tea chemat, încă nu îmi pot stăpâni lacrimile si intrebarile fara raspuns, nici nu am putut să ne luăm la revedere, desi eram cei mai buni prieteni…. acum cateva zile am răscolit amintirile si posnaile pe care le-am facut de cand eram mici, daca stiam ieri seara ca ma suni pentru ultima oară nu sfarseam apelul, of nu era vara fara ca noi sa facem noi prostioare si sa clădim noi amintiri, macar o sa te avem mereu in amintiri. O sa ne fie atât de dor de tine Abel, dar avem nadejdea ca ne vom revedea!”, a scris Roxana.

”Domnul sa te odihneasca in pace suflet drag! Ai fost un frate bun pt noi si vei ramane in amintirile si in sufletul nostru pt totdeauna de acum incolo …. Domnul sa te tina si sa te ocroteasca sub aripa lui! :(((”, a scris Șerban.

 abel-oprea01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.