RSSGastro

Pizza cu somon afumat

Pizza cu somon afumat

12 martie 2016 | 0 comentarii

Un sortiment spectaculos de pizza, care va incanta cu siguranta invitatii gurmanzi.  Ingrediente:  ulei de masline – 20 mlpiperrosie – 1 bucatasomon – 150 ganghinare – 75 gbranza mozzarella – 250 gsare – 1 prafblat pizza – 1 bucata   Preparare: Se prepara un blat, […]

Învață să prepari o rețetă delicioasă de urzici cu orez

Învață să prepari o rețetă delicioasă de urzici cu orez

10 martie 2016 | 0 comentarii

O reteta pe care trebuie neaparat sa o incerci este cea de urzici cu orez, un preparat light, prieten cu silueta. Nu necesita foarte mult timp de preparare (aproximativ 30 de minute) si nici nu „dauneaza” organismului, avand un aport caloric scazut (daca nu exagerezi cu […]

Cartofi umpluți – Rețetă cu guacamole

Cartofi umpluți – Rețetă cu guacamole

10 noiembrie 2015 | 0 comentarii

Cartofi umpluți – Rețetă cu guacamole Ingrediente: 6 cartofi medii 2 buc. avocado 12 roșii cherry 1 ceapă roșie 2 linguri suc de lămâie puțin sos Tabasco câteva frunze de pătrunjel ulei de măsline 1 buc. ardei gras galben Mod de preparare cartofi umpluți: 1. […]

Vinete umplute pane

Vinete umplute pane

13 octombrie 2015 | 0 comentarii

Vinetele se numara printre legumele noastre preferate si incercam sa le pregatim in diferite feluri nu doar salata. Unul din felurile preferate sunt si aceste vinete umplute pane. Foarte simplu de preparat. INGREDIENTE NECESARE PENTRU VINETE UMPLUTE PANE: 2 vinete potrivite 500 g carne de […]

Cea mai simplă reţetă de ouă umplute. Gata în 15 minute!

Cea mai simplă reţetă de ouă umplute. Gata în 15 minute!

11 septembrie 2015 | 0 comentarii

Aperitive delicioase, gata în 15 minute. Ingredientele sunt suficiente pentru 12 porţii. Ingrediente: 12 ouă fierte, tari 4 felii bacon 100 g maioneză 2 linguri brânză Cheddar rasă 1 lingură muştar iute 1 lingură pastă wasabi un fir de ceapă verde, prntru ornat Mod de […]

Salată de toamnă cu pere

Salată de toamnă cu pere

8 septembrie 2015 | 0 comentarii

Dulceata perelor va completa perfect o salata cu radicchio si andive, aciditatea protocalelor si uleiurile din nuci. Ingrediente ¼ lingurita piper negru macinat, 1 para fara samburi feliata subtire , 1 mana de andive  tocate, 1 mana de radicchio tocata, 1 mana frunze de salata […]

Sucul care ne întăreşte sistemul imunitar. Se prepară în 5 minute

Sucul care ne întăreşte sistemul imunitar. Se prepară în 5 minute

11 august 2015 | 1 comentariu

Dacă obişnuieşti să consumi alimente bogate în grăsimi şi zaharuri, este bine ca din când în când să-ţi ajuţi corpul în procesul de eliminare a toxinelor şi de întărire a sistemului imunitar. Astfel, ţii mai uşor la distanţă multe afecţiuni care îţi pot afecta sănătatea. […]

Prăjitura “Pepene roşu” – Cel mai răcoritor şi delicios desert al verii

Prăjitura “Pepene roşu” – Cel mai răcoritor şi delicios desert al verii

4 august 2015 | 0 comentarii

Ingrediente: 230 gr migdale feliate 1 pepene roşu feliat, fără seminţe cca 340 gr iaurt cu aromă de vanilie cca 100 gr afine cca 100 gr căpşuni feliate Mod de preparare: 1. Prăjeşte uşor migdalele, apoi lasă-le să se răcească. 2. Taie pepenele roşu în […]

Ce gătim când sunt 40 de grade afară?

Ce gătim când sunt 40 de grade afară?

21 iulie 2015 | 0 comentarii

Cand temperaturile depasesc pragul de 35 de grade si escaladeaza, gandul numai la mancare nu ne sta. Temperaturile ridicate si aerul conditionat din interior ne alunga apetitul de mancare. Totusi, cumva trebuie sa supravietuim. Iata 5 retete de incercat atunci cand este prea cald sa mananci. La […]

Negresă cu nectarine

Negresă cu nectarine

8 iulie 2015 | 0 comentarii

Prăjitura negresă poate fi preparată în orice anotimp, dar parcă vara are alt gust când este însoțită de nectarine proaspete. De ce ai nevoie pentru negresă cu nectarine: 170 g ciocolată neagră › 85 g unt › 25 g pudră de cacao › 105 g […]

Prajitură cremoasă cu ciocolată

Prajitură cremoasă cu ciocolată

1 iulie 2015 | 0 comentarii

Ingrediente Garnitura de branza: 250 g branza Philadelphia cu continut redus de grasime (15%) 50 gr zahar Pentru blat: 2 cani de faina (260 gr) un sfert de cana de cacao neindulcita (25 gr) 1 lingurita de praf de copt (3 gr) 1 lingurita de […]

Gogoşele cu brânză şi caise

Gogoşele cu brânză şi caise

29 iunie 2015 | 0 comentarii

Pentru mesele împreună cu cei dragi poţi să prepari un desert uşor şi delicios. Îţi trebuie câteva ingrediente, puţină îndemânare şi… poftă de ceva dulce pentru a pregăti cele mai bune gogoşele cu brânză şi caise. Gogoşele cu brânză şi caise – Ingrediente Pentru aluat […]

Verdeţuri minune care curăţă ficatul de toxine

Verdeţuri minune care curăţă ficatul de toxine

14 aprilie 2015 | 0 comentarii

Păpădia, leurda, ştirul, ştevia sunt doar câteva dintre plantele „minune” excelente pentru detoxifiere și slăbit. Sunt bogate în vitamine, minerale, scad colesterolul, întăresc imunitatea şi au foarte puţine calorii. Cel puţin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie să conţină verdeţuri sub diferite forme: salate, […]

Paté de avocado cu iaurt

Paté de avocado cu iaurt

30 martie 2015 | 0 comentarii

Ingrediente: 2 avocado 4 linguri zdravene de iaurt grecesc gras 6 linguri ulei de măsline extravergine zeama de la o lămâie 1 căţel mic de usturoi (oţional) sare piper proaspăt măcinat Preparare: Scoateţi sâmburele din avocado şi extrageţi miezul. Într-un robot de bucătărie (sau cu ajutorul […]

Prăjitura Toska – cu mac şi cremă de vanilie

Prăjitura Toska – cu mac şi cremă de vanilie

26 martie 2015 | 0 comentarii

Ingrediente pentru blat: – 6 albusuri – 180g zahar – 100g mac – 80g faina – 3 linguri nuca de cocos – 1/2 pliculet praf de copt – un praf de sare Incingem cuptorul la 180°C, ungem cu unt si tapetam cu faina o tava […]

Risotto cu pui și ardei copt

Risotto cu pui și ardei copt

25 martie 2015 | 0 comentarii

O rețetă gustoasă, de inspirație italiană, pentru un prânz sățios – risotto cu pui și ardei copt. Ca să iasă bun așa cum le iese italienilor, nu uitați să folosiți orez carnaroli sau arborio. Pentru mai multă claritate, vă prezentăm mai jos și versiunea video a rețetei. Spor […]

Reţete cu urzici: pentru o primăvară în forţă

Reţete cu urzici: pentru o primăvară în forţă

16 martie 2015 | 0 comentarii

Urzicile se numara printre primele bunatati pe care le putem savura primavara. Urzicile sunt extrem de benefice pentru organism, fiind surse de minerale, vitamine si aminoacizi. Dupa o perioada destul de lunga in care a trebuit sa ne luptam cu frigul si anumite afectiuni, o […]

Orez cu cartofi, în stil indian

Orez cu cartofi, în stil indian

12 martie 2015 | 0 comentarii

E o combinatie aparent ciudata. De obicei, ori e orez, ori sunt cartofi. Insa, daca iti place mancarea indiana, o sa iubesti reteta asta. Ai nevoie de                                                  * pentru 2-3 portii 1 cana de orez 6 cartofi medii taiati cubulete mici 1/2 ardei verde, cubulete 1 […]

Pulpe de pui în marinată de miere şi sos de soia

Pulpe de pui în marinată de miere şi sos de soia

10 martie 2015 | 0 comentarii

Aceasta este una dintre cele mai simple si gustoase modelitati de a pregati carnea de pui. Daca va place si combinatia de dulce-sarat, reteta este pentru voi! Alaturi de o salata de cartofi cu ceapa verde, aceste pulpe va vor cuceri cu siguranta. Dificultate: redusa […]

Rețetă de post: Pate de ciuperci

Rețetă de post: Pate de ciuperci

26 februarie 2015 | 0 comentarii

Rețetă de post Ingrediente necesare: 300 gr. ciuperci proaspete 2 cepe piper, sare, 2 felii franzela 4 linguri ulei Mod de preparare: Ciupercile spalate , le taiem in 2, 4 parti si se pun la fiert pentru 15-20 min. Dupa fierbere se pun la scurs […]

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest