PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Spectacol pe stadion! Olimpia bate Bihorul în prelungiri şi merge mai departe în Cupa României (Galerie FOTO)

Un adevărat spectacol a avut loc astăzi pe stadionul Olimpia, unde echipa sătmăreană a întâlnit, şi cu greu a reuşit să învingă, pe FC Bihor, în Cupa României la fotbal. Golul victoriei a fost marcat de abia în minutul 107, în a doua repriză de prelungiri. 

Scorul a fost deschis de bihoreni în minutul 4 de către Adrian Voiculeţ, sătmărenii egalează în minutul 27 prin Daniel Feier şi reuşesc să înscrie din nou în minutul 35 prin Petre Hanus, astfel că la pauză scorul este de 2-1. În minutul 70 bihorenii reuşesc să înscrie printr-o lovitură de penalty, la terminarea celor 90 de minute scorul a fost 2-2, astfel că s-a intrat în prelungiri. 

Golul victoriei a fost marcat de Olimpia Satu Mare, în a doua repriză de prelungiri, în minutul 107, de către Gabriel Roatiş. 

După egalarea din minutul 70 și în prelungiri atmosfera a fost una explozivă, întregul stadion trăind meciul ca pe unul de Liga Campionilor. Au fost foarte multe ratări de ambele părți, însă evidentă a fost contribuția portarului Olimpiei, Florin Gorbe, care a salvat de multe ori situaţia, fiind aplaudat în repetate rânduri. 

La finalul meciului a fost scandat şi numele antrenorului Tibi Csik, cel care i-a coordonat pe băieţi. 

Galeria Commando Oli a pregătit o nouă coregrafie. „Susţinem fără nicio condiţie renaşterea echipelor de tradiţie”, a fost mesajul suporterilor. 

Pot să spun că a fost un spectacol pentru spectatori. Trebuia să câştige cineva, din fericire am fost noi”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik. 

Acesta a adăugat că prin victorie, Olimpia demonstrează că este o echipă de liga a II-a. Csik a precizat că i s-au adus reproşuri multe pentru că i-ar folosi mai mult pe cadeţi, însă şi în meciul de astăzi tinerii au demonstrat că au capacitate, marcând două goluri. 

Cu multă dăruire au reuşit să învingă. Nu e posibil să ratăm atâtea ocazii. Aşa e în fotbal, ocaziile se răzbună“, a afirmat antrenorul FC Bihor, Gheorghe Ghiţ. 

Astfel, Olimpia Satu Mare s-a calificat în 16-imile Cupei României la fotbal, urmând să întâlnească o echipă de liga I. Oficialii de la club îşi doresc ca Olimpia să întâlnească Steaua Bucureşti.