PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

14 blocuri din Satu Mare vor intra în reabilitare

 

Dorel Coica

Marţi, 26 februarie, primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Costel Dorel, alături de viceprimarul Papici Marcela, au avut o întrevedere cu reprezentanţii Palatului Copiilor. S-au purtat discuţii cu  privire la finanţarea reparării cladirii şi la relocarea cadrelor didactice şi a copiilor în vechea clădire, la momentul actual aceştia desfăşurându-şi activitatea în mai multe locaţii.

Deasemenea la sediul Primăriei a avut loc şedinţa tehnico-economică, la care au participat: primarul dr. Coica Costel Dorel, şefii Serviciilor Investiţii şi SADPSP (Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Servicii Publice) din cadrul aparatului propriu al primarului. S-a discutat avizarea proiectului privind reabilitarea a 14 blocuri din municipiul Satu Mare.

În cursul zilei de azi, s-au prezentat în audienţa un număr de aproximativ  25 de persoane care au cerut sprijinul primarului.

Problemele expuse de cetăţeni au fost ascultate şi trimise pe loc spre soluţionare serviciilor de specialitate din subordine sau direcţionate spre instituţiile competente.