PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ștef despre gestul lui Andi Grosaru: A fost neplăcut pentru noi!

Adrian Ștef

Președintele filialei municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ștef, a declarat astăzi că gestul făcut de Andi Grosaru la congresul partidului a fost unul neplăcut pentru organizația sătmăreană, însă acesta nu a fost delegatul PNL Satu Mare. 

„Andi Grosaru este membru al organizaţiei municipale a PNL Satu Mare. Nu ştiu, poate a avut un moment, s-a pierdut puţin, n-a avut discuţie cu nimeni. Poate că omul îşi doreşte, dar nici măcar nu ne-a spus că îşi doreşte acest lucru. Eu cred că a făcut-o aşa de capul lui, fără să consulte pe nimeni. Nici măcar nu era în delegaţia noastră. A intrat la congres dar nu pot să înţeleg cum”, a spus Ștef.

Acesta a adăugat că în conducerea filialei sătmărene a PNL se va discuta acest caz, urmând să se propună măsuri.

„El nu ocupă o funcţie de conducere. Funcţie de conducere ar fi şi cea de membru în birou, el nu ocupă această funcţie. E destul de greu să te întâlneşti cu el în şedinţe. În adunarea generală ar putea să participe, la ultima adunare generală a participat. Eu am avut o discuţie cu colegii din biroul meu municipal, mâine o să avem şedinţă, o să propun să dezbatem acest incident. Vom vedea ce decizie vom lua. A fost neplăcut pentru noi, pentru organizaţie, mă gândesc că a fost mai neplăcut pentru d-l Silaghi, dar am văzut că până la urmă lucrurile au ieşit aşa cum trebuiau să iasă”, a precizat Ștef.

 

Andi Grosaru a urcat pe scenă în cadrul sesiunii de luări de cuvânt privind moţiunea asumată de Crin Antonescu şi candidaţii propuşi de acesta la conducerea partidului, deşi nu se afla pe lista de vorbitori. Preşedintele de şedinţă, Mircea Ionescu Quintus, i-a solicitat să se legitimeze, acesta evitând să facă acest lucru.

“Daţi-mi voie să vă legitimez, cu sisteme din astea în PNL nu izbutiţi! Veniţi să ştiu cine sunteţi”, i s-a adresat Quintus.
“Am dorit să mă înscriu la cuvânt. Fac parte din organizaţia Satu Mare, iar numele meu e Grosaru Gabriel Andi”, a răspuns tânărul.

Acesta a fost huiduit de întreaga sală.

 

[EPSB title=”Un membru PNL Satu Mare a încercat să candideze în echipa lui Antonescu, fiind huiduit din sală” href=”https://portalsm.ro/2013/02/un-membru-pnl-satu-mare-a-incercat-sa-candideze-in-echipa-lui-antonescu-fiind-huiduit-din-sala/”]