PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Elena Udrea vine joi la Satu Mare

Elena Udrea

Deputatul Elena Udrea, candidat la preşedinţia PDL se va afla joi, 28 februarie, la Satu Mare, având programată o întâlnire cu membrii filialei judeţene a parditului pentru a-şi prezenta moţiunea.

Preşedintele interimar al PDL Satu Mare, Petre Mureşan, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că întâlnirea este progrmată începând cu ora 15:00 la Muzeul Județean.

Acesta a precizat că îi aşteaptă la Satu Mare pe toţi candidaţii la preşedinţia partidului pentru a-şi expune moţiunile, urmând ca delegaţii să tragă concluziile.

 “Noi îi aşteptăm. Îmi place că este o competiţie internă. Nu putem trage o concluzie astăzi şi dacă am trage-o am păstra-o pentru noi. Competiţia este deschisă, îi primim pe fiecare cu braţele deschise să ne convingă că ei sunt viitorul partidului şi noi vom lua o decizie. Probabil, pentru că suntem un partid cu adevărat democratic, că fiecare va lua o decizie. Noi nu mergem cu liste şi cu bileţele. Nu tragem sfori pentru unul sau altul. N-avem interese, decât unul singur: interesul României, respectiv interesul partidului”, a declarat Petre Mureşan.