PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Forţa Civică Satu Mare face un apel către tinerii din judeţ

 

Raluca Cherecheş

Organizația de Tineret Forţa Civică Satu Mare face un apel către toți tinerii implicați și neimplicați politic din judeţ:

Procesul de conștientizare și de implicare civică a celor născuți în perioada  ’88-’90 trebuie să fie reactivat în sufletele și  în mintea noastră. Este nevoie, în județul nostru, de forțe proaspete, de creativitate și acțiune din partea tinerilor. Ne aflăm într-o perioadă în care mulţi tineri, dezamăgiţi de clasa politică din Romȃnia, iau in calcul varianta de a părăsi ţara, alegȃnd locuri ȋn care au mai multe şanse la un loc de muncă sigur şi bine plătit, care să le asigure un trai decent.

Noi, cei care trăim în acest oraș, trebuie să lucrăm și să colaborăm pentru viitorul nostru. Nu putem lăsa să ne plece valorile. Trebuie să luăm frâiele în mână și să participăm la schimbarea în bine a orașului nostru. Trebuie să fim implicați! Civismul stă doar în mâinile noastre!

Ȋn acest context,  Organizația de Tineret Forţa Civică Satu Mare, va demara în perioada imediat următoare o serie de acțiuni la care sunt așteptați să participe cât mai mulți tineri sătmăreni. Vă vom ţine la curent ȋn legătură cu desfăşurarea acestor acţiuni prin intermediul mass-media.

 

Raluca Cherecheș

Secretar general- Organizația de Tineret Forţa Civică Satu Mare