PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Gabriel Leş va fi noul director APIA Satu Mare

Gabriel Leş

Fostul subprefect şi viceprimar al municipiului Satu Mare, Gabriel Leş, membru PSD, va fi instalat director al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Satu Mare. Anunţul a fost făcut astăzi de către senatorul Valer Marian, preşedinte al PSD Satu Mare, în emisiunea Ora Adevărului de la Nord Vest TV, moderată de Victor Constantinovici.

Senatorul a declarat că instalarea se va face peste câteva zile, Gabriel Leş fiind un profesionist, potrivit pentru postul respectiv. Fostul director, democrat-liberalul Viorel Pintea a fost detaşat la Piatra Neamţ.

Preşedintele PSD a mai afirmat că Eugenia Sabou va fi menţinută la şefia Casei Judeţene de Pensii Satu Mare, chiar dacă a făcut o greşeală „portocalie”, ea având mare susţinere atât în rândul membrilor PSD cât şi în rândul sătmărenilor.

Senatorul a mai afirmat că va fi menţinut în funcţie şi Gheorghe Pop Silaghi (George Vulturescu), directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Culte şi Patrimoniu Naţional Satu Mare, care este un „om la locul potrivit” şi, deci, „cu experienţă managerială”.

 Un alt director care va fi menţinut în funcţie, este şeful Sistemului de Gospodărire a apelor Satu Mare, Vasile Andrieş.