Ultima actualizare: azi, 22:15
DRM
ioan Sabau, profesor, sex, scoala, Satu Mare
Locale

Profesorul porno de la Traian Vuia, în presa internaţională

 Profesorul de sport de la Colegiul Tehnic “Traian Vuia” din Satu Mare, care s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie în incinta unităţii de învăţământ, a ajuns subiect şi în presa străină. Un ziar din Portugalia a publicat vineri un material despre acesta, scrie realitatea.net. 

ioan Sabau, profesor, sex, scoala, Satu Mare

profesorul Ioan Sabau

Correio da Manhã, un ziar tabloid din Portugalia, a publicat vineri materialul “Profesor prins făcând sex cu amanta la şcoală”. 

“Un profesor provoacă controverse în România, după ce a fost făcute publice fotografii compromiţătoare în care apare alături de o blondă, întreţinând relaţii sexuale în incinta unei școli”, scrie publicaţia.

Profesorul a fost audiat de conducerea şcolii, dar deocamdată nu s-a luat nicio măsură.

 

Un comentariu

  1. ioan Răspunde

    din nou onor-inspectoratul; scolar nu face nimic.batista pe tzambal,ca si in 95%din cazurile problema aoparute.punem pariu ca inafara de o mustrare nu pateste profu nimic?nu de alta,dar in calculatorul lui ,dus la reparat(asa s-a aflat totul,nici vorba de pierderea telefonului0cica mai sunt cateva trebusoare foarte interesante.poate o fosta directoare de liceu de pe langa gara ne poate spune ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
afis, paparazzi, Matei Visniec, Ovidiu Caita
Teatrul de Nord – premiera „PAPARAZZI sau Cronica unui răsărit de soare avortat”

Sâmbătă 16 şi duminică 17 februarie, de la orele 19.00, secţia română a Teatrului de Nord prezintă avanpremiera şi premiera...

Închide