PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Riedl Rudolf, ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

Consilierul UDMR Riedl Rudolf a fost ales astăzi, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, într-o ședință extraordinară cu unanimitate de voturi.

Acesta a fost singurul candidat pe locul lăsat liber după demisia lui Csehi Arpad, înțelegerile politice anterioare fiind respectate de ambele părți, și a obținut 27 de voturi din 27 exprimate.

Sunt foarte surprins de modul în care am fost votat. Nu vreau să fac promisiuni, vreau doar să spun că de aici încolo o să fac în aşa fel încât să-i ajut pe toţi care vin la mine“, a declarat Riedl.

Atât președintele Adrian Ștef cât și vicepreședintele Mircea Govor au declarat că speră într-o colaborare foarte bună cu proaspătul vicepreşedinte.

Preşedintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, a declarat că acum lucrurile au fost repuse într-o normalitate, Riedl este un profesionist în administraţie, cu multă experienţă, el fiind şi primul prefect de etnie maghiară din România. Pataki a declarat că abia acum se încheie cu adevărat politica la Satu Mare iar formaţiunile politice trebuie să se pună cu adevărat pe muncă.