PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE: Accident cu patru morţi între Ciuperceni și Livada (FOTO)

UPDATE: Ora 16:57 – Încă o persoană, grav rănită în accident și-a pierdut viața. Bărbatul a decedat în ambulanță în drum spre spital.

 Poliția Satu Mare a transmis  un comunicat de presă, arătând că vinovată de accident a fost  o tânără șoferiță, de 26 de ani, care și-a pierdut viața.

Redăm comunicatul Poliţiei:

“Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că autoturismul condus de Ivette S., de 26 de ani, din direcţia Livada spre Ciuperceni, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu autovehiculul condus regulamentar de Florian B., de 28 de ani. În urma impactului au decedat cei doi conducători auto, precum şi o femeie de 31 de ani, Claudia C., pasageră în autoturismul care circula regulamentar. În drum spre spital a decedat şi Norbert K., pasager în maşina condusă de tânăra de 26 de ani.

Au mai fost transportaţi la spital alţi doi pasageri care au suferit leziuni grave, un băieţel de 12 ani şi Marius B., de 31 de ani”.

Ora 16:00 – Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut astăzi după amiază la ieşirea din Livada spre Ciuperceni.

Potrivit primelor informaţii, un autoturism VW Bora care avea viteză mare s-a izbit frontal de un autoturism VW Passat. În urma coliziunii frontale trei persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre o femeie care conducea autoturismul VW Bora și pasagerul din dreapta. Tootdată, o altă femeie a mai fost găsită decedată pe carosabil. Polițiștii se află la fața locului și încearcă să stabilească modul în care s-a petrecut evenimentul.

Totodată au mai fost doi grav răniți.

Circulația rutieră pe DN 19 este blocată, polițiștii dirijând traficul rutier pe ruta Satu Mare prin Medieșu Aurit – Odoreu.

Vom reveni cu detalii.

Foto: Domide Ovidiu