PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Aproape toţi sătmărenii l-au votat pe Vasile Blaga la şefia PDL

 La conventia nationala care a avut loc sambata 23 martie 2013, a participat  si Organizatia PDL Satu Mare  cu un numar de 99 de delegati. Organizatia Judeteana impreuna cu organizatia de femei inca de la prezentarea  motiunii presedintelui Blaga la Satu Mare si-au exprimat clar si cu responsabilitate sustinerea pentru Vasile Blaga. La prezentarea motinunii au vorbit principalii lideri ai partidului; Petre Muresan – presedintele organizatiei Judetene a PDL SM, Claudiu Ardelean -presedintele organizatiei municipale a PDL SM, Ileana Blidar -presedinta organizatiei judetene de femei a PDL SM, Sanda Neste – presedinta organizatiei municipale de femei a PDL SM, Adrian Cozma -presedintele organizatiei de tineret PDL, Monica Sobius – primar la Tarna Mare si alti membri ai partidului, care si-au exprimat raspicat in prezenta celor 300 de membri invitati sustinerea pentru Vasile Blaga.

Organizatia PDL Satu Mare si-a mentinut aceeasi sustinere si la Bucuresti pe tot parcursul conventiei, scandand numele lui Vasile Blaga, Teodor Stolojan si al deputatei Andreea Paul chiar purtand cu mandrie mesajul scris ,,Eu votez cu Blaga”.

“Din cei 99 de delegati un numar de zece membri au sustinut-o pe Elena Udrea, unii chiar facand parte din comisia acesteia pentru numararea voturilor. Fiind un partid democrat liberal Organizatia PDL nu a fost deranjata de acest lucru, pentru  ca a fost dreptul lor sa sustina pe cine doresc. Ce este deranjant si grav, pentru functionarea  Organizatie PDL Satu Mare este ca, tot acesti membri au dat comunicate mincinoase in presa uzurpand numele Organizatiei de femei a PDL, neavand curajul sa-si asume in nume propriu sustinerea pentru candidatul favorit. Acest fapt va fi analizat in biroul Organizatiei Judetene si se vor lua masurile statutare. Conventia Nationala s-a incheiat intr-o  nota colegiala si intr-o dorinta clara de unitate, prin scandarea frenetica  de catre  majoritatea  membrilor  a cuvantului UNITATE”, a precizat Ileana Blidar.