PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Camere VIP la Obstetrică-Ginecologie

Conducerea Consiliului Judeţean şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare au inaugurat astăzi două camere VIP în cadrul Secţiei Obstetrică- Ginecologie, investiție sponsorizată de către firma Schlemmer România, prin implicarea şefei de secţie, Viorica Varodi.

Cele două camere au câte două locuri, fiind efectuate lucrări de modernizare a instalaţiei termice, electrice, zugrăveli interioare, făcându-se totodată şi dotarea cu mobilier modern, televizor, cuptor cu microunde, frigider, aer condiţionat şi un grup sanitar propriu.

Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marc, a declarat că această realizare este un exemplu de bună practică în privinţa parteneriatelor publice-private, care trebuie urmate.

Președintele Adrian Ștef a spus că dorește organizarea unui bal al oamenilor de afaceri, pentru promovarea firmelor, şi atragerea acestora într-un parteneriat deoarece atât administraţia cât şi mediul economic au un interes comun, acela de a dezvolta judeţul Satu Mare.

Îmi doresc din tot sufletul ca sătmărencele să nu mai meargă să nască în Ungaria. Personalul medical îl avem, este bun şi când va fi toată infrastructura pusă la punct nu vom mai avea probleme“, a declarat Ştef.

Acesta a mai anunţat faptul că în curând secţia Obstetrică-Ginecologie va fi dotată cu aparatură în valoare de 550.000 de lei, printr-un proiect european.

Vicepreşedintele Mircea Govor a anunţat că întregul salon va fi la aceleaşi standarde.

Costul total al lucrării a fost de 100.000 de lei, modernizarea fiind posibilă prin donația făcută de Schlemmer, aceasta achiziţionând şi un bloc operator în valoare de 10.000 de lei.

Taxa pentru fiecare noapte petrecută în salonul VIP a fost stabilită la 50 de lei.