PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Flori pentru femei, de 8 Martie (Galerie FOTO)

Politicienii au oferit astăzi flori sătmărencelor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. Nici polițiștii nu s-au lăsat mai prejos oprind în trafic șoferițele, pe care le-au ”amendat” cu câte o floare.

Tinerii din PSD au fost primii care au oferit flori sătmărencelor cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Colegii liberali, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, au marcat la rândul lor Ziua Femeii, dăruind sute de flori sătmărencelor. Și femeile liberale au ținut să aducă un omagiu doamnelor de la Centrul de Seniori, oferindu-le și câte un pachet cu fructe.

Nici polițiștii sătmăreni nu au uitat de 8 Martie. Adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean, Vlad Florentin și șeful Biroului municipal al Poliției Rutiere, Cătălin Dănciuț, au oprit șoferițele în trafic, însă de data aceasta le-au oferit câte o floare. La această acțiune a participat și Automobil Clubul Român (ACR).

Polițiștii sătmăreni au oprit în trafic și un autobuz, dăruindu-le tuturor doamnelor câte o floare.

 

Flori pentru angajatele din Instituţia Prefectului Satu Mare de 8 Martie

Pentru a le arăta aprecierea de care bucură din partea colegilor cu ocazia zilei de 8 Martie, toate angajatele din Instituţia Prefectului Satu Mare au primit de la prefectul Eugeniu Avram flori şi le-au fost transmise cele mai sincere urări de sănătate, fericire alături de cei dragi însoţite de tradiţionalul “ La Mulţi Ani”.

 

Forţa Civică a dăruit flori şi adversarelor politice

Cu ocazia zilei de 8 martie, zi în care este sărbătorită femeia în peste șaizeci de state ale lumii, tineretul din Forța Civică Satu Mare, în frunte cu președintele Organizației de Tineret, Mihai Huzău, au ieșit pe străzile orașului nostru pentru a dărui flori sărbătoritelor acestei zile.

Pe traseul lor, membrii OTFC Satu Mare au oprit și la Primăria Municipiului Satu Mare, la cabinetul primarului Dorel Coica, unde au împărțit câte o floare atât angajatelor, cât și domnului primar, personal. Gestul făcut a fost unul simbolic, venit din partea secretarului general OTFC Satu Mare, Raluca Cherecheș, care la rândul ei a primit o floare din partea primarului.

Prin acest gest am vrut să arătăm că suntem o echipă care nu ține cont de culoarea politică a primarului,care, considerăm noi, trebuie să reprezinte cetățenii și interesele cetățenilor, nu un partid politic.

De asemenea, băieții din OTFC Satu Mare au dăruit flori atât angajatelor de la cabinetul președintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef, cât și la Cancelaria Prefectului și i-au lăsat o floare viceprimarului Marcela Papici, care la momentul respectiv nu se afla în instituție.

Totodată, astăzi, tinerii din organizație au dorit să facă o surpriză și fostelor colege de alianță electorală din PDL, trecând pe la sediul acestora.

Doamnele întâlnite pe stradă au avut reacții deosebit de frumoase și vorbe de încurajare la îndemână, adresate tineretului Forța Civică Satu Mare.