PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Politicienii și polițiștii au oferit mărțișoare sătmărencelor (Galerie FOTO)

Prima zi de primăvară a venit cu surprize pentru sătmărence din partea politicienilor locali şi poliţiştilor, care nu au uitat să le acorde mărţişoare pentru a marca 1 Martie.

Tinerii democrat-liberali au fost primii care au oferit sătmărencelor câte un mărțișor în semn de prețuire. În frunte cu președintele Organizației Județene de Tineret, Adrian Cozma, tinerii din PDL au dăruit peste 1000 de mărțișoare pe străzile din centrul orașului, dar și prin cartiere.

Nu au uitat de importanța acestei zile nici bărbații din PSD, care s-au organizat în mai multe grupe dăruind femeilor câte un mărțișor pentru a vesti venirea primăverii.

Alături de tinerii din PSD au fost și senatorul Valer Marian, președintele partidului, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor și deputatul Octavian Petric. Senatorul Valer Marian le-a făcut o surpriză și femeilor de la PDL și PNL. Președintele PSD le-a dăruit doamnelor din sediul celor două partide câte un mărțișor ca simbol al Primăverii, neținând cont de rivalitatea politică.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, la rându-i a oferit sătmărencelor câte un mărțișor, alături de colegii din PNL.

Cu ocazia zilei de 1 martie, membrii Organizației de Tineret Forța Civică Satu Mare au dorit să facă o bucurie reprezentantelor sexului frumos din municipiu. Tinerii FC au fost prezenți în mai multe locații din municipiul Satu Mare, unde au avut grijă să ofere un zâmbet și o urare caldă, alături de un mărțișor, doamnelor si domnișoarelor.

Nici polițiștii rutieri nu s-au lăsat mai prejos. Au oprit șoferițele din sensul giratoriu din Piața Libertății, însă de data aceasta nu pentru a le amenda ci pentru a le oferi câte un mărțișor.