PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Beneficiarii Asociației Stea au expus produse artizanale, în centrul orașului

Copii și tineri ai străzii, beneficiari ai Asociației Stea, și-au expus propriile creații, în cadrul unei expoziții de produse artizanale, desfășurată în pasajul Corneliu Coposu.

Produsele expuse au fost realizate în cadrul activității MeșteșugART, de la Centrul de zi, fiind practic o terapie ocupațională pentru copii și tineri ai străzi, la care participă o dată pe săptămână 15 beneficiari ai Asociației Stea.

Printre obiectele expuse se află suporturi de flori realizate din funii împletite, coșuri decorative sau bijuterii din mărgele, toate acestea fiind oferite gratuit sătmărenilor, care doresc să afle detalii despre activitatea Asociației Stea.

De asemenea, tinerii fac demonstrații de artă hand-made celor interesați.

Responsabilul Asociației cu colectarea de fonduri, Diana Bretan, a declarat că această acțiune este realizată în parteneriat cu Primăria Satu Mare, produsele expuse fiind oferite gratuit trecătorilor, în semn de mulțumire pentru cei care au sprijinit asociația. Aceasta a precizat că vor participa în perioada 17-19 mai la Expo ”Fabricat în Satu Mare”, unde vor avea un stand cu produse artizanale, ce vor fi oferite spre vânzare, la prețuri modice.