Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Beneficiarii Asociației Stea au expus produse artizanale, în centrul orașului

actiune asociatia stea (7)Copii și tineri ai străzii, beneficiari ai Asociației Stea, și-au expus propriile creații, în cadrul unei expoziții de produse artizanale, desfășurată în pasajul Corneliu Coposu.

Produsele expuse au fost realizate în cadrul activității MeșteșugART, de la Centrul de zi, fiind practic o terapie ocupațională pentru copii și tineri ai străzi, la care participă o dată pe săptămână 15 beneficiari ai Asociației Stea.

Printre obiectele expuse se află suporturi de flori realizate din funii împletite, coșuri decorative sau bijuterii din mărgele, toate acestea fiind oferite gratuit sătmărenilor, care doresc să afle detalii despre activitatea Asociației Stea.

De asemenea, tinerii fac demonstrații de artă hand-made celor interesați.

Responsabilul Asociației cu colectarea de fonduri, Diana Bretan, a declarat că această acțiune este realizată în parteneriat cu Primăria Satu Mare, produsele expuse fiind oferite gratuit trecătorilor, în semn de mulțumire pentru cei care au sprijinit asociația. Aceasta a precizat că vor participa în perioada 17-19 mai la Expo ”Fabricat în Satu Mare”, unde vor avea un stand cu produse artizanale, ce vor fi oferite spre vânzare, la prețuri modice.

 

 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari, Asociatia STEA pentru ca modificati in mod frumos destinul unor copii pierduti ai strazii, abandonati sau renegati de familiile lor si deveniti voi insiva, alaturi de Primaria orasului, familia acestor copii,purtandu-le de grija.La STEA – este locul unde ei deprind obiceiuri frumoase,unde invata sa socializeze frumos si invata sa faca lucruri frumoase, devenind mici artisti…Si asa invata ca pot fi pretuiti ca oameni, invata sa respecte regulile si oamenii din jur pt ca si ei , la randul lor, vor fi astfel respectati daca sunt oameni buni si nu fac lucruri rele.

    Fiecare copil al strazi salvat inseamna enorm pt comunitate! Putem si noi ajuta mult! Pe 17/19 mai sa le cautam standurile la “Expo” si sa cumparam tot, pt ca asa ii susutinem, prin interesul nostru! Sa le zambim, sa-i felicitam pt lucrusoarele artizanale pe care le-au creat, sa-i laudam…Le veti vedea ochii stralucitori si zambetul larg! Vor fi niste copii fericiti!

    Felicitari,oamenilor buni de la Asociatia STEA si Primariei Satu Mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.