PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE Mircea Govor despre Valer Marian: un monstru odios, beţiv şi şantajist VIDEO

Mircea Govor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean,  a lansat astăzi o serie de acuzaţii grave la adresa senatorului autosuspendat din PSD Valer Marian, despre care zice că are un „caracter infect”, că este „un monstru odios”, „beţiv” şi „şantajist”, din cauza căruia judeţul Satu Mare nu a primit bani de la centru, deoarece „s-a luat la harţă cu toată lumea”.

Mircea Govor, unul dintre cei mai buni prieteni ai senatorului, a intervenit în cadrul emisiunii „Ora adevărului”, realizată de Victor Constantinovici, unde i-a adus o serie de acuzaţii acestuia, în urma unor articole apărute în cotidianul controlat de Marian. Acesta a declarat că i-a finanţat toate campaniile şi că l-a făcut preşedintele organizaţiei PSD şi senator pe Valer Marian, care ar fi fost un boschetar dacă nu îl ajuta familia sa, în ultimii 16 ani.

Govor şi-a justificat intervenţia spunând că Marian l-a atacat pe fiul său Răzvan în Gura Târgului, fapt peste care nu poate trece cu vederea, venind momentul decontărilor. Vicepreşedintele CJ Satu Mare a precizat că s-a sacrificat şi s-a băgat în faţă pentru senator, care avea o imagine imaculată, însă e timpul ca sătmărenii să afle cine este cu adevărat Valer Marian.

Potrivit vicepreşedintelui CJ, Valer Marian este bolnav, având două ischemii pe creier. Acesta a spus că îşi apără fiul, altfel nu ar fi reacţionat.

Mircea Govor a declarat că se află la Bucureşti, iar aseară a avut o discuţie cu şefii PSD, în legătură cu comportamentul senatorului, din cauza căruia filiala din Satu Mare este izolată, iar conducerea partidului a decis ca Marian să nu mai candideze la şefia organizaţiei judeţene. Potrivit afirmaţiilor făcute de Govor, când a venit Liviu Dragnea la Satu Mare pentru a-l îndepărta pe Valer Marian, s-a făcut o regie, astfel încât senatorul să nu fie făcut de râs.

Vicepreşedintele CJ a spus despre Marian că este „un monstru odios, beţiv şi şantajist”, căruia i-a venit vremea să plătească, iar în zilele următoare va merge la o televiziune centrală unde va spune adevărul despre senatorul PSD.

Govor a precizat că a cumpărat în 1999 acţiunile ziarului Gazeta de Nord Vest, lăsându-l pe Marian să îl conducă, însă acum şi-a făcut o altă firmă, în faţă fiind alte persoane.  

 

Înregistrarea emisiunii Ora Adevărului – intervenția lui Mircea Govor începe la minutul 9:50

 

[EPSB title=”Valer Marian răspunde: Govor este şantajabil, nu are niciun Dumnezeu, în afară de bani şi ciolan!” href=”https://portalsm.ro/2013/04/valer-marian-raspunde-govor-este-santajabil-nu-are-niciun-dumnezeu-in-afara-de-bani-si-ciolan/”]