PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ovidiu Silaghi îl ia la mişto pe Valer Marian şi îi sugerează un control psihiatric

Ovidiu Silaghi

Preşedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a făcut unele remarci, astăzi, într-o conferinţă de presă, la adresa senatorului Valer Marian, trimiţându-l, voalat, la un consult psihiatric la colegul său de partid, Virgil Enătescu, alături de alţi demnitari din USL şi opoziţie.

Silaghi s-a referit la Marian drept un senator independent, după ce a anunţat că se autosuspendă din PSD.

„Legat de programul de audienţe despre care un distins senator independent din câte am înţeles, ne atrăgea atenţia, vreau să vă spun că programul de audienţe şi la sediul PNL, şi la Consiliul Judeţean, atât la preşedintele Adrian Ştef cât şi la vicepreşedintele Mircea Govor, este şi la Primărie, atât la d-l primar Coica cât şi la cei doi viceprimari, deci contactul cu publicul şi realităţile populaţiei se realizează şi chiar pe o plajă mult mai largă şi pe probleme mai largi decât au unii senzaţia. Eu personal am de gând să-l rog personal şi pe d-l consilier judeţean Virgil Enătescu să organizeze un program de audienţe aici la sediu, mai ales că dânsul, în calitatea care-o are, de medic şi academician, poate să facă şi un program de consultaţii, subliniez consultaţii, aici la sediu, atât pentru demnitarii USL-ului, cât şi pentru demnitarii din opoziţie şi chiar pentru demnitarii independenţi”, a declarat Silaghi.

Deputatul liberal a mai afirmat că potrivit unui sondaj, Marian este pe primele şapte locuri.

„Pentru să vehiculează tot felul de sondaje de opinie, avem şi noi un sondaj de opinie. Pe primele şapte locuri se clasează Valer Marian, abia pe locul 8 apare USL. Deci în concluzie, astăzi dacă s-ar organiza alegeri, toate cele şapte colegii, cinci de deputaţi şi două de senatori, ar fi câştigate de Valer Marian. Este şi motivul pentru care unii din USL ne-am gândit să ne schimbăm numele, să ne cheme pe toţi Valer Marian, să avem cu adevărat şanse să candidăm în următorul ciclu electoral”, a afirmat Silaghi.

Prezent la conferinţă, preşedintele TNL, Florin Alexe a completat, că în mod ciudat şi în sectorul 3 din Capitală tot Valer Marian este pe primul loc.