PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Samuel Ţânţaş a demisionat din conducerea PDL Satu Mare

Samuel Țântaș

Prim-vicepreşedintele PDL Satu Mare, Samuel Ţânţaş, a demisionat din conducerea organizaţiei judeţene, el fiind nemulţumit de „direcţia în care se îndreaptă partidul”. Este posibil ca acesta să demisioneze şi din partid.

Fostul subprefect a declarat că sunt probleme în partid şi nu este de acord cu anumite lucruri care se întâmplă sub actuala conducere interimară.

S-au dat oameni afară fără prea multe explicaţii. Nu mi se pare în regulă, cred că nu suntem pe drumul cel bun. Cu siguranţă nu mai candidez pentru nicio funcţie în birou. În două-trei zile o să văd dacă mai rămân în partid“, a declarat Samuel Ţânţaş.

Potrivit acestuia partidul are un preşedinte interimar care trebuie să-şi asume conducerea. Fostul subprefect nu a dorit să dea prea mai multe detalii, promiţând că va face acest lucru printr-un comunicat de presă sau o conferinţă.

De cealaltă parte, preşedintele interimar al PDL Satu Mare, Petre Mureşan, a afirmat că demisia acestuia a fost făcută la nivel declarativ, şi crede că la alegeri va candida pentru o funcţie.

“A demisionat verbal din funcţia de prim-vicepreşedinte. Este la modul declarativ. Suntem un partid democratic, se mai declară, părerile se respectă”, a spus Mureşan.

Liderul democrat liberal doreşte ca alegerile la organizaţia judeţeană să fie organizate cât mai repede, pentru că nimănui nu-i convine interimatul deoarece nu creează stabilitate şi nici nu convine electoratului.