PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sigiliu pe sediul PSD Satu Mare

Sigiliu pe sediul PSD Satu Mare. Senatorul Valer Marian a aplicat sigilii pe ușile de acces în sediul partidului de pe str. Ștefan cel Mare nr. 1, astăzi, în jurul orei 13,30. Fostul președinte l-a invitat pe președintele interimar al organizației județene, vicepremierul Liviu Dragnea, să-i predea documentele.

Conform unui comunicat de presă al senatorului Valer Marian, având în vedere faptul că membrii Biroului Permanent Judeţean interimar au fost convocaţi pentru o şedinţă, în data de 26 aprilie la ora 16:00, în sediul PSD şi pentru că are suspiciuni că va fi reclamată dispariţia unor documente, acesta a aplicat sigilii intrări.

“În calitate de fost preşedinte al Organizaţiei judeţene Satu Mare a PSD şi de membru în Biroul Permanent Judeţean interimar, am procedat astăzi la închiderea şi sigilarea acestui sediu şi am transmis preşedintelui interimar al Organizaţiei Judeţene Satu Mare, Liviu Dragnea, o solicitare scrisă pentru a se prezenta la Satu Mare în vederea realizării operaţiunii de predare-primire a scriptelor şi bunurilor organizaţiei şi a întocmirii unui proces verbal în acest sens”, precizează Marian.

Fostul președinte avertizează că persoanele care vor deschide forţa uşile intră sub incidenţa infracţiunilor de rupere de sigilii, violare de domiciliu şi distrugere.