PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Valer Marian are probleme de sănătate. Senatorul se consideră victima serviciilor secrete

Senatorul Valer Marian a prezentat astăzi, în premieră, într-o conferinţă de presă, documente care arată că are probleme de sănătate, arătându-se convins că acestea au fost cauzate de serviciile secrete.

Parlamentarul a precizat că a făcut sesizări, declaraţii, interpelări referitoare la faptul că a fost urmărit şi ascultat, dar nimeni nu a făcut lumină.

În partea a doua a anului 2011 mi-au apărut în mod intempestiv nişte probleme grave de sănătate. O să vă prezint în premieră nişte acte. Am rezultatul unui RMN făcut la centrul medical din Cluj care este construit în urma unui parteneriat româno-danez, în care scrie la concluzii: leziuni microischemice prefrontală dreaptă şi capsulară externă stângă. A fost o tentativă de provocare a unui atac vascular cerebral. Tot atunci mi-au apărut probleme de tiroidă, nimeni în familie n-a avut probleme nici cu creierul nici cu tiroida, şi am făcut în acest sens un control la tiroidă. Am fost recent la un alt control la Institutul Oncologic din Cluj Napoca şi concluziile sunt că glanda tiroidă apare cu volum mult redus al ambilor lobi, cu structura difuză,  hipoecogenă, sub rezerva vizualizării ecografice cu dificultate a lojei tiroidiene – hipoplazie/atrofie tiroidiană”,  a spus senatorul.

În urma consultării cu mai mulţi medici, s-a ajuns la concluzia că această atrofie a fost cauzată de un factor extern.

Mai mulţi medici de la Cluj dar şi din Bucureşti mi-au spus că această atrofie a tiroidei a fost provocată de un atac extern. Referitor la acest aspect, voi continua investigaţiile, voi solicita un expert din România dar şi din străinătate să-mi verifice şi toate actele medicale”, a declarat Valer Marian.

În opinia sa, acesta este rezultatul serviciilor secrete din România.

De altfel, acesta a declarat în repetate rânduri că a fost urmărit şi este monitorizat de servicii.  Atât el, cât şi fiica şi mama sa, au primit ameninţări cu moartea.