PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Valer Marian răspunde: Govor este şantajabil, nu are niciun Dumnezeu, în afară de bani şi ciolan!

Valer Marian

Senatorul Valer Marian a dorit să facă unele precizări referitoare la declarațiile vicepreședintelui Consiliului Județean, Mircea Govor, fostul său bun prieten, şi coleg de partid, anunțând că-l va acţiona în instanţă pentru afirmaţiile făcute.

De altfel, senatorul a precizat că a fost avertizat că va urma acest atac, întrucât Govor este „şantajabil din varii motive”, iar acesta „nu are niciun Dumnezeu, în afară de bani şi ciolan”.

Redăm în continuare declaraţia lui Valer Marian:

“Govor și-a dat arama psihotică şi psihedelică pe faţă, demonstrând că nu are cei 7 ani de acasă nici multe facultăţi, că pe cea pentru care are diplomă nu a făcut-o nici măcar de la distanţă. Pe de altă parte nu are niciun Dumnezeu, în afară de bani şi ciolan. Din păcate, fiind şantajabil pentru varii motive, este manipulabil de unii din SRI şi de unii din conducerea centrală a PSD pentru a mă compromite, în orice fel şi cu orice preţ, datorită declaraţiilor mele politice şi interpelărilor parlamentare care au deranjat anumite cercuri.

De altfel, am fost avertizat de câteva săptămâni că, în acest scop, a fost contactat direct sau prin intermediari de anumiţi lideri naţionali ai PSD şi generalul Florian Coldea, primul adjunct al SRI.

Cât despre fiul său Răzvan, chiar îi doresc multă sănătate şi tot binele din lume, nu am spus şi nu am scris niciodată şi niciunde vreun cuvânt de rău.

În rest, Dumnezeu cu mila şi Justiţia cu adevărul şi pedeapsa.

Iar sătmărenii informaţi vor şti să discearnă”.

 

[EPSB title=”UPDATE Mircea Govor despre Valer Marian: un monstru odios, beţiv şi şantajist VIDEO” href=”https://portalsm.ro/2013/04/mircea-govor-despre-valer-marian-un-monstru-odios-betiv-si-santajist/”]