PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident pe podul Decebal. Două persoane au fost rănite şi trei maşini avariate (FOTO)

Trei maşini au fost implicate într-un accident pe podul Decebal, astăzi, în jurul orei 21.00, două persoane fiind transportate la Unitatea de Primire Urgenţe.

Din primele cercetări, reiese că Anamaria C., de 24 de ani, conducând un autoturism Renault a efectuat o manevră de schimbare a benzii de circulaţie şi a intrat într-un autoturism de teren Mitsubishi, condus în aceeaşi direcţie de mers, de către Grigore C., de 40 de ani.

În urma impactului maşina de teren a fost proiectată pe contrasens, lovind frontal un autoturism Volkswagen Polo, condus de Dănilă B., de 53 de ani.

Şoferiţa care a provocat accidentul şi bărbatul care conducea autoturismul VW Polo au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare, pentru a primi îngrijiri medicale.

Grigore C., şoferul maşinii de teren a declarat că urca podul dinspre intersecţia Burdea, când a fost lovit de autoturismul Renault, care venea din spatele său. Acesta a precizat că avea doar 40 de km/h, având noroc că era intr-o maşină mai grea, altfel ar fi fost răsturnat în urma impactului puternic.

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.