Ultima actualizare: azi, 17:36

sediul GNV
Locale

Centrul de Creaţie se mută în fosta redacţie a Gazetei de Nord Vest

sediul GNVConsiliul Judeţean Satu Mare a adoptat în şedinţa de astăzi hotărârea prin care Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) se mută în clădirea de pe str. Mihai Viteazu nr. 32, unde a fost redacţia Gazetei de Nord Vest.

Preşedintele Adrian Ştef a explicat că actualul sediu al CJCPCT, situat pe str.  1 Decembrie 1918 a fost retrocedat în natură foştilor proprietari şi trebuia găsită o soluţie pentru instituţie.

Ştef a declarat că varianta adoptată este cea mai bună pentru Centrul de Creaţie, având în vedere că spaţiul este central şi nu se va plăti chirie.  

Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate.

10 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Loc ideal pentru Centru de Creatie, chiar in centru, inca un pic si se muta la gara!

  2. Dorel Răspunde

    Fain loc. In virtuea inertiei, senatoru demis va participa la manifestarile de la Centru.

  3. camarad6797 Răspunde

    …bine bine dacu barul lui nepotu…lui Govor cum ramane..ia el in continuare chiria…cat plateste mafiotul ata de la consiliul judetean pentru spatiul din acel loc …nu de alta dar sa cunoasca si satmarenii cu cat se inchiriaza un spatiu al lor…stie cineva cum putem scapa de gunoiul asta de GOVOR…poate de ziua orasului,sa-i tragem niste suturi in …..unde vreti voi….

    • gino Răspunde

      Mai boule intai verifica pe urma vorbeste,acel spatiu nu este a lui Govor,iar de chiria de acolo a beneficiat valerica puta mica cu a lui familie

    • gino Răspunde

      Camarade,camarade esti un bou si jumatate,a lui valerica sluga fara bani si fara puta.Fugi de el mancand pamantul ca te face el natangul si prin fata si prin dos daca scapi sapunul jos.Sau poate stii bancul cu vanatorul si ursul{ori esti prost ,ori iti place….))

  4. sulamare Răspunde

    bai ortac tampit al lui valer sa ii tragi la mata un sut unde vrei

  5. guracasca Răspunde

    Vrea cineva sa explice mai pe inteles comentariile de mai sus….sa ma prind si eu de ce se fac astia boi idioti intre ei?

    • Miratul Răspunde

      Cam cine crezi ca este camaradul?sluga si purtatorul de haine pisate a lui valer(marele dar cat de mic e senatoru’)

      • matrozul nauc si mereu chior de beat Răspunde

        Eu banuiesc ca acei comentatori sunt fosti angajati ai Gazetei… care se bucurau precum cateii cand puteau sa-si aseze numele langa cel al Senatorului!
        Slaba adunatura,care vrea sa fie crezuta .Parca eu ma bucuram de numele din „gura targului”,sau noi putinii cititori le faceam!!!
        Eu credeam in unii din ei.Vai de banii lor,dar despre caracter cine sa-i mai creada.

        • Miratul Răspunde

          Eu cred ca bucuria lor este mult mai mare acum ca au scapat de el si nu le este impus ce sa scrie,pentru ca nu puteai sa fii mandru sa iti pui numele alaturi de o scursura care nu facea altceva decat sa atace oamenii din Satu Mare.Acel pseudosenator este o jigodie fara suflet si fara nici un Dumnezeu.Cand iti fugaresti familia de langa tine si esti depedent de alcool de care mandrie vorbim,nemaivorbind de moralitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.