PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cupa Sătmarului la dans sportiv – rezultatele sătmărenilor

Scoala de Arte Satu Mare, Consiliul Judetean Satu Mare, Primaria Satu Mare, Casa de Cultura a Sindicatelor si Royal Dance Club au organizat la acest sfarsit de saptamana, in sala LPS, a treia editie a concursului national de dans sportiv Cupa Satmarului.

La cea de-a treia editie au fost prezenti cei doi vicepresedinti ai Federatiei Romane de Dans Sportiv si patru membrii ai Biroului Federal.

Scoala de Arte  Satu Mare s-a implicat in organizarea evenimentului pentru a integra in circuitul national de dans si cursantii Scolii de Arte care in cadrul evenimentului danseaza alaturi de sportivii de performanta.

La a III-a editie a concursului au participat peste 350 de perechi de la cele mai puternice centre de dans sportiv din tara (Oradea, Cluj, Timisoara, Baia Mare, Sighet, Arad), din partea carora s-au inscris concurenti pentru concursurile de la categoriile neoficial si precompetitional iar din partea Scolii de Arte din Satu Mare au concurat 20 de perechi.

La deschiderea oficiala si la premierea dansatorilor de sambata seara, au participat si oficialitatile judetului printre care presedintele Consiliului Judetean, Adrian Stef, viceprimarul, Roca Radu si directorul Scolii de Arte, Mircea Deac.

Perechile de la Royal Dance Club si Scoala de Arte  au obtinut urmatoarele rezultate la diferitele categorii de varsta si clasa:

 Organizatorii multumeasc oficialitatilor, sponsorilor  si mai ales parintilor care au contribuit la organizarea acestui concurs cu mentiunea ca meritele apartin sportivilor si antrenorilor: Ignat Ovidiu, Otto Varga, Cordea Cristian si Marius Iepure.