Ultima actualizare: azi, 13:06

maraton de solidaritate Caritas
Locale

Maraton de solidaritate 2013 – Împreună pentru copii!

maraton de solidaritate CaritasCu scopul de a atrage fonduri pentru sprijinirea funcţionării serviciilor oferite copiilor, în data de 25 mai Caritas organizează a şaptea ediţie a Maratonului de solidaritate.

Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare îngrijeşte anual peste 3800 de copii care provin din familii cu probleme sociale, care suferă de o disabilitate. Sponsorul principal a maratonului din data de 23 iunie este firma Autonet.

Participanţi vor avea posibilitatea de a susţine direct cauza cu o taxă  de participare de 8 lei pe persoană. Participarea copiilor sub 10 ani este gratuită. Grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru 3 persoane este 18 lei, pentru 5 persoane 30 lei, iar pentru o clasă este 60 lei. Organizatorii îi invită pe participanţi ca în numele solidarităţii să poarte un tricou alb sau roşu la maratonul din acest an.

În ziua maratonului înregistrarea participanţilor va începe la ora 07.45 în faţa sediului Organizaţiei Caritas (P-ţa Libertăţii nr. 20), iar startul se va da la ora 08.45.

În perioada 20-24 mai se pot face preînregistrări la secretariatul Organizaţiei unde după plata taxei de participare participanţii vor primi cardul de start pe baza căruia la sosire vor primi pâine cu untură, ceapă verde şi o bere sau răcoritoare.

În acest an Maratonul va fi parcurs pe un nou traseu: startul se va da în centrul oraşului, din faţa sediului Caritas din Piaţa Libertăţii, iar după ocolirea sensului girator coloana va trece prin centrul nou pe dig unde se vor îndrepta spre Odoreu. Sosirea va fi în Mărtineşti pe malul Someşului.

La sosire participanţi vor avea parte jocuri şi concursuri, fotbal şi tombolă. Un bilet de tombolă va costa 5 lei iar printre premii se numără şi două bicilete.

Autobusele cu care este asigurat transportul participanţilor spre oraş vor pleca la orele 13 şi 14.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.