PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accesul în Spitalul Județean, doar cu botoşei. Taxa este de 2 lei!

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare aduce la cunostinta satmarenilor ca, incepand cu data de 05.06.2013, va instala la intrarea in spital un distribuitor automat de botosei, de unica folosinta, pentru vizitatori si apartinatori.

Incepand cu data mentionata accesul in unitate nu mai este permis fara echipament de protectie, respectiv botosei, care vor fi aplicati cu ajutorul unui dispozitiv special de incaltare automata. Dispozitivul functioneaza cu monede de 50 de bani. Pentru eliberarea unei perechi de botosei, vizitatorii vor introduce in dispozitiv 4 monede a cate 50 de bani (2 lei in total). Botoseii sunt de unica folosinta, nu se pot transmite de la o persoana la alta si nici nu pot fi pastrati de la o zi la alta si vor fi aruncati intr-un recipient special la parasirea spitalului.

Decizia de mai sus a fost luata din urmatoarele considerente: protejarea suprafetelor noi si reamenajate; intretinerea curateniei la nivel de spital; prevenirea infectiilor intraspitalicesti.

 

Sursa: Spitalul Județean