Ultima actualizare: azi, 21:59

Schimb de Haine
Locale

Participă la „Schimb de haine”, joi, la restaurantul Paloma

Schimb de HaineJoi, 20 iunie, la Restaurantul Paloma, se va desfăşura un eveniment inedit şi nou în Satu Mare, SCHIMB DE HAINE!

Intră în camera ta, du-te direct spre dulap și alege toate hainele pe care te-ai mințit până acum că le vei purta. Selectează 5 dintre acestea (pe care ești sigură că nu le vei purta).

Cu siguranţă îţi este greu să te deparţi de lucruşoarele tale dragi, dar gândește-te că altcineva o să le poarte. Vino să facem schimb de haine… ne împrietenim, povestim şi cel mai important… ne reînoim garderoba.Curăţă-le și calcă-le ca și cum le-ai vinde. Ți-ai dori ca și hainele pe care le vei primi la schimb să arate la fel.

La restaurantul Paloma vii cu umerașe cu tot, pe care o să le recuperezi la plecare.

Invită-ţi prietenele alea cu haine mișto şi şansa să găseşti ceva wao,creşte!!!

CÂT DUREAZĂ?
La 17.30 ne vedem acolo pentru aranjarea hainelor iar la ora 18 se da startul. Schimbul propriu-zis durează între 2-3 ore.

CAT COSTĂ?
10 lei

ÎNTREBĂRI:
Dacă nu găsesc nimic? – Ai pornit cu răul în față. Din 5 lucrușoare de care chiar nu mai ai nevoie, trebuie să găsești cel puțin unul care să îți placă. Trebuie să fii sigură că vrei să renunți la lucrurile pe care le aduci, pentru că poate altora le vor plăcea. Dacă nu le vrea nimeni, le poţi lua înapoi.

Dacă am găsit doar 3 și nu 5? – Ai făcut un troc profitabil: te-ai scăpat de 5 haine inutile și te-ai ales cu 3 pe care le vei purta!

Pot să le încerc? – Bineînțeles, în cabinele de probă pe care le amenajăm pentru tine, vei putea încerca orice vrei, însă nu poți să probezi mai mult de 5 haine.

Ca să ştim la ce să ne aşteptăm… vă rugăm să vă confirmaţi participarea la adresele de e-mail: [email protected], [email protected] sau chiar pe pagina de facebook.

Dacă în marile oraşe ale ţării şi ale lumii se organizează lunar astfel de târguri… de ce să nu facem şi noi la Satu Mare?!

La final se va organiza o tombolă iar câştigătoarele vor merge acasă cu o ţinută specială oferită de Filomena Finta, trei rochite superbe de la Pe Tocuri Store şi un voucher în valoare de 150 ron oferit de Brands Outlet.

2 comentarii

  1. Radvanszki Agota Răspunde

    numar de telefon nu este pentru a se anunta confirmarea si pentru mai multe informatii???

  2. radvanszki agota Răspunde

    nr.de telefon nu este? ca sa se poata anunta confirmarea sau eventual si pentru alte informatii???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.