PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Restaurant nou în clădirea Finanţelor

Conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare a inaugurat astăzi noul restaurant din incinta clădirii din Piaţa Romană, vechea cantină fiind transformată într-un spaţiu modern de servire a mesei.

Directorul DGFP Satu Mare, Ioan Mircea Ardelean, a declarat că licitaţia a avut loc în luna aprilie, în 7 mai s-a semnat contractul pentru următorii 5 ani iar în 7 iunie lucrările au fost finalizate, astăzi având loc inaugurarea oficială.

Ardelean a urat succes firmei care a câştigat licitaţia, dând asigurări că finanţiştii vor fi clienţi fideli  care vor aduce şi venituri societăţii.

Proprietarul firmei, Mircea Pop, care deţine şi restaurantul Select, a spus că noul restaurant se doreşte a fi un loc care să-i primească cu calm şi căldură pe finanţişti dar şi pe sătmărenii de rând, promiţând servicii deosebite.

Acesta a precizat că se gătesc 10-12 feluri de mâncare în fiecare zi, inclusiv mic dejun, mâncare de post sau pentru vegetarieni.

Prin reamenajare, sala are 60 de locuri, mai există o sală de protocol, în plan fiind şi construirea unei terase exterioare pentru fumători.