Ultima actualizare: ieri, 21:48

Andreea Marin, Satu Mare, Valea Mariei, Scoala Mamelor
Locale

Sătmărencele și oșencele au întâlnire cu Andreea Marin și Andreea Paul la „Școala Mamelor”

Andreea Marin, Satu Mare, Valea Mariei, Scoala MamelorMiercuri, 19 iunie 2013, la ora 18, la Complexul Valea Măriei, sătmărencele și oșencele au întâlnire cu Andreea Marin și Andreea Paul într-un dialog provocator despre legea esențială a acestei lumi fără țintă și repere: „A fi mamă”, „A fi femeie”.

Andreea Marin și Andreea Paul sunt înainte de toate mame. Precum cele mai multe femei din România de astăzi: identice prin probleme, unice prin ele însele și copilul lor pe care-l iubesc.

„Cariera” lor cu care se mândresc este creșterea propriului copil, ieri plângând neștiutor pe această lume, mâine crescând sub ochii lor plini de grijă. „Școala Mamelor” este inspirată de problemele și speranțele celor ce dau naștere vieţii, cel mai prețios lucru de pe pământ.

Nu puține devin mame la 15-16 ani. Nu puține sunt tratate brutal în propria lor casă. Unele sunt confruntate cu probleme ale copiilor la care instituțiile statului nu excelează în a le oferi sprijinul necesar. Ne pasă? Da! Discutăm despre toate acestea și nu numai. Vă ascultam și ne oferim sprijinul și suportul nostru.

Domnii curioși să înțeleagă problemele doamnelor sunt invitați deopotrivă, pentru că lumea copiilor noștri e formată din doi.

andreea marin, andreea paul, Satu Mare, Valea Mariei, Scoala Mamelor

 

8 comentarii

  1. Cozma George Răspunde

    Zinele prezente la Satu Mare! Zina surprizelor si cea a politicii.

  2. militianu Răspunde

    Baba Bota nu vine si ea ? sa sperie mamele si copiii…

  3. Susur Răspunde

    Scandalurile in care a fost implicata Andreea Paul Vass

    Despre afacerile Andreei Paul Vass, ale familiei ei si ale sotului presa a relatat de-a lungul timpului.

    Cel mai recent, a fost vorba despre numirea Andeeei Paul Vass in functia de membru al comisiei de listare a Hidroelectrica si despre faptul ca sotul si cumnatul acesteia lucreaza la o firma de borkeraj.

    Astfel, Andreea Paul-Vass a fost numita in postul de membru al comisiei pentru coordonarea procesului de privatizare a companiei Hidroelectrica.

    In aceasta calitate ea va avea acces prioritar, din timp, la mai multe informatii legate de listarea companiei si va aproba, alaturi de ceilalti membri ai comitetului, atat prospectul final de oferta publica anterior depunerii acestuia la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, cat si pretul de oferta al actiunilor nou-emise.

    Cumnatul Andreei Paul-Vass, Dan Paul, detine firma de brokeraj Finaco Securities, este presedinte al Asociatiei Brokerilor si membru in Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

    La firma Finaco Securities a lucrat ca broker si Cristian Paul, sotul Andreei Paul-Vass si fratele lui Dan Paul. Cristian Paul are actiuni la mai multe companii listate la Bursa de Valori.

    Anterior acestui scandal, in vara anului trecut, presa a scris ca o firma a parintilor Andreei Paul Vass ar fi obtinut contracte in comuna unde mama acesteia era membra a consiliului local, din partea PDL, un alt conflict de interese.

    Apoi au mai fost, in trecut, acuzatii ale lui Teodor Paleologu, care a spus ca aceasta ar fi facut lobby pentru un investitor ce tintea reabilitarea Palatului Stirbey.

  4. Susur-continuare Răspunde

    În ultimii ani, Andreea Paul (fostă Vass) a cunoscut o ascensiune spectaculoasă în cariera politică. După ce a fost consilieră la cabinetul europarlamentarului Theodor Stolojan şi, ulterior, consilieră de stat a premierilor Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, aceasta a ajuns deputat. Se pare că şi familia sa a avut de profitat de pe urma guvernării „portocalii”.

    Părinţii deputatului democrat-liberal Andreea Paul deţin firma Mavas M&G SRL din comuna Bobota, judeţul Sălaj, care, potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice, se ocupă cu “fabricarea de mobilă”. Interesant este faptul că societatea comercială a soţilor Mărioara şi Gheza Vass figurează pe lista beneficiarilor de ajutor de minimis, un ajutor de stat, ce se acordă sub formă de fonduri nerambursabile de la bugetul de stat, pentru dezvoltarea sau modernizarea întreprinderilor. Conform documentelor oficiale, valoarea ajutorului aprobat a fost de 414.599 lei, iar a celui decontat, de 409.022 lei. Firma a primit acord de principiu pentru finanţare în septembrie 2009 când, coincidenţă sau nu, Andreea Paul era consilieră personală a premierului Emil Boc.

    Milioane de lei pentru ONG-ul condus de fratele soţului

    Cumnatul Andreei Paul este preşedintele unui ONG care a obţinut, tot în perioada guvernării Boc, fonduri europene în valoare de câteva milioane de lei. Este vorba despre Daniel Paul, care conduce Asociaţia Brokerilor. Întâmplător sau nu, în septembrie 2010, pe când Andreea Paul era tot consilieră personală a primului-ministru Emil Boc, Asociaţia Brokerilor a semnat un contract în valoare de aproximativ 7,2 milioane de lei, finanţat din Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane ( n.r. – program gestionat de Ministerul Muncii, care era condus, în acea perioadă, de pedelistul Ioan Botiş).

    Contracte cu statul

    Potrivit declaraţiei de interese completate la începutul mandatului de deputat de Andreea Paul, firma Romcontrol SA, la care soţul acesteia a fost director general adjunct (noiembrie 2010-aprilie 2011) şi, ulterior, a ajuns director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, a încheiat, în ultimii ani, numeroase contracte cu instituţii ale statului. Cele mai multe au fost încheiate între anii 2010 şi 2011, firma având, printre „clienţi”, Primăria Suceava, Ministerul Economiei, Nuclearelectrica şi Oltchim, ultimile doua fiind falimentare acuma. De altfel, în perioada ianuarie 2011-mai 2012, Romcontrol SA a câştigat, inclusiv de pe urma contractelor încheiate în anii precedenţi şi aflate în derulare, peste un milion de lei.

    Mama, cercetată de ANI

    În februarie 2012, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţa că Mărioara Vass, mama Andreei Paul, se afla în conflict de interese după ce firma Mavas M&G SRL încheiase două contracte în valoare de 21.180 de lei cu două unităţi de învăţământ preşcolar. Potrivit ANI, finanţarea contractelor a fost asigurată din bugetul comunei Bobota, judeţul Sălaj, unde Mărioara Vass era consilier local. Curtea de Apel Bucureşti a anulat, în mai, decizia Agenţiei de Integritate în cazul Mărioarei Vass.

    12 contracte a încheiat cu instituţii publice, în perioada 2010-2012, firma la care este director general soţul Andreei Paul, potrivit declaraţiei de interese a acesteia.

  5. rvl Răspunde

    La fiecare acuzatie Paul Vass a raspuns punctual, iar cu Jurnalul National este in plin proces in instanta pentru calomnie. De ce? Pentru ca sunt false informatiile de mai sus.

    Daca ar fi fost adevarata vreuna din informatiile de mai sus o mancau de vie nu doar USL, presa ci si colegii de partid.

    Mama Andreei Vass a castigat deja procesul in instanta cu ANI si presa a relatat asta. De ce nu informati corect?

    • gelu Răspunde

      Daca erau adevarate acuzatiile la adresa basescului uslul il manca de viu? Hai ca astai buna

  6. @rvl Răspunde

    Nu se maninca nimeni pe nimeni…eventual se acopera. Probabil ca afacerile pe care le face sint prea mici si bine musamalizate. Femeia are diploma de ASE + informatiile la care are acces = combinatia invingatoare !!! Nu vedeti ca toti fac avere particulara dar tara o inglodeaza in datorii. Cum vine asta? Dar toti se tin cu doctorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.