PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Show-uri de zile mari, cu Puya și Ștefan Bănică Jr, de Zilele Orașului Satu Mare

Concert Stefan Banica Jr., Zilele orasului Satu Mare

În cea de-a doua zi a manifestărilor de Zilele Orașului Satu Mare, concertele și voia bună au continuat în centrul orașului.

Sătmărenii au învins vremea ploioasă și au invadat P-ța 25 Octombrie pentru a asista la un adevărat regal de muzică pop. Pe scena din Centrul Nou au urcat artiști cunoscuți, cum ar fi Puya, DJ Project și Ștefan Bănică Jr.

Atmosfera s-a antrenat chiar de la primul artist, Puya, care a încântat miile de sătmăreni cu non-conformismul său. Adela Popescu de la DJ Project a fost rechemată pe scenă de fani, fiind ovaționată și aplaudată de sătmăreni.

Una dintre cele mai populare vedete din România, Ștefan Bănica Jr. a susținut un concert de zile mari, acesta fiind al doilea show al artistului în orașul Satu Mare. Ștefan Bănica Jr . a mai susținut un concert în teatrul de vară, în urmă cu câțiva ani, de Zilele Radio Transilvania.  Anul trecut, vedeta a fost prezentă la Zilele orașului Negrești-Oaș, susținând și pentru oșeni un concert extraordinar.

Ștefan Bănică Jr., un excepțional artist, a reușit prin show-ul lui live, plin de energie și muzică de calitate, să extazieze sătmărenii prezenți cu miile la concert.

P-ța 25 Octombrie a fost înțesată de oameni, la miezul nopții, la momentul cel mai așteptat de sătmăreni: show-ul pirotehnic, focurile de artificii care au marcat manifestările de Zilele Orașului Satu Mare.