Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Ziua Eroilor Neamului (FOTO)

Ziua Eroilor Neamului (107)Autorităţile judeţene au marcat astăzi Ziua Eroilor Neamului, prin depuneri de coroane. Manifestările au început cu depunerea unei coroane la placa amplasată pe clădirea Palatului Administrativ în memoria eroilor sătmăreni căzuți la Revoluţia din Decembrie 1989. După acest moment autorităţile şi veteranii de război s-au deplasat la Cimitirul Eroilor, unde a fost oficiat un parastas în memoria eroilor și au fost depuse coroane.

Manifestările au continuat la Monumentul Ostaşului Român cu intonarea imnului de stat, oficierea unui scurt serviciu religios, ridicarea unui paos, depuneri de coroane şi defilarea gărzii de onoare.

Ca în fiecare an, reprezentanții statului, ai partidelor politice și veteranii s-au înghesuit să depună coroane.

Evenimentele au fost organizate de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Satu Mare şi Garnizoana Satu Mare. 

 

72 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Of nu, iar e si Mirciulica Govor prin poze? Cand scapam de baiatul asta care confunda banul public cu propriul buzunar? Pe asta daca il intrebi pentru ce s-au inventat banii, iti raspunde ca sa ii poate fura el :)). Totusi nu inteleg, cum dupa ce acum cativa ani a aparut aici interviul cu primarul din Odoreu prin care spunea ca a fost santajat de Govor, insa atunci nimeni nu s-a autosesizat, iar acum ca ei scriu prin fituica lor de Valer nu stiu ce, DNA si altii se autosesizeaza. De fapt, cred ca astia atatia bani au ca ii cumpara pe toti pana la urma. Insa sunt penibili cu fituica lor ca nici macar nu au curaj sa se semneze materialul si pun un nume fictiv, cica Alex Ohaha…Trebuie sa retinem ca daca avocatul Mateut l-a scapat pe seful Antenelor, nu trebuie sa ne mai mire ca si Govor scapa mereu, ca nu de putine ori a apelat si el la acesta.

  2. Traian Răspunde

    Prezenta toata floarea cea vestita a USL! Mari patrioti! Pana si directorul orasului, cum il numesc cei de la Informatia Zilei pe city-managerul Babut Domuta Dan, a fost prezent la manifestari.E clar ca a fost multa lume daca acest individ a fost prezent.

    • Decebal Răspunde

      Draga Traiane, nu crezi ca este normal ca la o asemena manifestare sa participe toti cei aflati la conducerea orasului ?

      • Traian Răspunde

        Exact, asta subliniam Decebalus per Scorilio!Inclusiv,directorul orosaului, vorba celor de la Informatia.

      • Traian Răspunde

        Nu ai simtit ironia,Decebal! Asta , stand cracit, ca un macho-man, in fata statuii, a ocupat spatiul de la consilierii locali si judeteni ce lipseau.

  3. Ilie Răspunde

    Viitorii eroi ai patriei: Stef, Babut,Govor… Nume cu care generatiiile urmatoare, Star Trek , se vor mandri ca nu i-au cunoscut.

  4. Daniel Răspunde

    Fratilor, iar grupul de la Cluj (Dancu-Rus-Sile Puscas alias Florisal) isi fac ziar si la Satu Mare. E foame mare de bani fratilor, ca la sfarsitul anului exprira contractul Florisal, adica se inchide robinetul cu milioane de euro si astia sunt disperati. Oare si acum Dragnea va impune ceva firma sau…? Oricum decat astia de la Florisal care lucreaza in reluare nu ar strica niste firme profesioniste gen Romprest (care spala pana si trotuarul cu sampon ecologic prin alte orase).

  5. Tamas Răspunde

    Cam putini politicieni.Unii dintre ei, directori, sefi de birouri,consilieri, au ramas mai pe margine sau n-au fost prezenti. De regula, in perioade de precampanie se calcau pe picioare, acu nu e cazul.

  6. Dinu Răspunde

    Am remarcat lipsa lui Marian, senatorul, dar si prezenta a viitorului deputat in colegiul II, dupa plecarea lui Sisi la Bruxelles, Babut Domuta Dan, un politician “extraordinar”, foarte bine “pregatit”, ce a ajuns prin “propriile puteri” city-manager sau presedinte Olimpia. Pentru functia de administrator public, nu s-a organizat concurs, fiind suficienta recomandarea lui Stef, ca propunere a PNL Satu Mare pentru atare functie.

    • vasi Răspunde

      senatoru cred ca era preocupat cu altceva,i se falfaia de ziua eroilor cum de altfel i se falfaie de toti satmarenii

  7. Gealatu Răspunde

    Cita frunza si iarba, prezenta uselista. Au avut ca sarcina de serviciu, directorii si sefii de birouri sa participe sau sa-si trimta oamenii. Asa ca s-au conformat. Reprezentanti ai deconcentratelor, spitalului, aeroportului, consiliului judetean, primariei, au participat la aceasta manifestare dand dovada de patriotism. La unii, patriotismul era vizibil si la nivelul prohapului. In fata monumentului, in loc sa i se aplece, i s-a ridicat… la unu dintre participantii din primul rand, dovedind un patriotism sexuat.

  8. Florin Răspunde

    Exceptionala prezenta! Nume mari a politicii satmarene,Stef,Babut,Govor au onorat cu prezenta lor eroii neamului.

  9. geta Răspunde

    toata flaorea USL-ista in frunte cu cea mai penala conducere a Satmarului. Ne fura de 20 de ani si inca ne vor fura, gratie…noua! Avem ce meritam!

    • alex Răspunde

      Minunata adunatura!Ne meritam soarta!I-am ales sa fie in slujba noastra si-si bat joc, politizand totul.

    • Dana Răspunde

      Cu concursul puterii centrale…De ce oamenii de la centru nu iau atitudine cind apare ceva in teritoriu?

  10. lucas Răspunde

    Dar membrii UDMR unde s-au ascuns? Unde este senatorul”Romaniei” Pataki si de pusta-tul Kereskenyi? Oare ei nu din Parlamentul Romaniei isi i-au salariile si multe altele pe langa?

  11. Daniel Răspunde

    Se pare ca toate fufele si amantele vor sa intre in politica, si aleg orice partid numa sa fie acolo, mai nou, e aia in rochie albastra din poza, creata blonda, o vanzatoare de la un magazin de fite de haine de pe strada Horea unde nu cumpara nimeni, vrea si ea sa faca politica si s-a inscris in PPDD, ma mir cum de nu o luat-o astia de la PSD, ca sunt mari fustangii.

  12. vasi Răspunde

    cel mai corect este sa le luati voi locul caci fara politicieni nu se poate si o sa vedeti si voi corul de injuratori

  13. gino Răspunde

    Stai linistit caci cel care este impotriva politicienilor satmareni nu este altul decat senatoru’cat se poate de independent,dar il rog ptr ultima data sa duca halatul inapoi omului

    • Relu Răspunde

      Gino, te inseli amarnic! Nu numai senatoru nu-i inghite pe uselistii ce si-au angajat prietenii, amantele, neamurile in functii publice, promovand clientelismul!

    • Udila Răspunde

      Niciodata nu vom avea un senator atat de bun ca Valer Marian.

  14. ion Răspunde

    Ce senator penal avem,acuza pe toata lumea si el devalizeaza doua banci cu un milion de dolari,pai astai om?lasane si pleaca din judet ca esti penal

    • Simion Răspunde

      Deocamdata,Valer Marian este cel ce a castigat colegiul I Satu Mare, fapt pentru care trebuie tratat cu respect. Nu trebuie luati in seama cei care au vrut sa scape de el in momentul cand senatorul a pus ochii pe sefii PSD Satu Mare si pe cei de la PNL Satu Mare.

      • cineva Răspunde

        este cea mai mare pacoste, un hot dovedit de politie cu hartii aratate cu declaratia politistului care si-a dat numele si prenumele nu ca si noi cei de pe forum,ce poti sa zici decat ca avem un senator penal

  15. cineva Răspunde

    Intrebatil pe senator cand da banii inapoi la directorul de la directia silvica,la directorul de la ocolu silvic si lista poate continua.valerica te asteapta oamenii cu banii…grabestete sau fugi!!!!!!

    • Eva Răspunde

      Pedelistul de la Ocol a trecut la PNL. N-are nevoie de banii lui Valerica.

      • cineva Răspunde

        e vorba de banii care ia pretins si luat

        • Eva Răspunde

          Nu stiu de asa ceva.Nu cred ca domnu senator sa fi facut asa ceva!Mai degraba e o inscenare a dusmanilor sai.

          • cineva

            fii sigura ca asa este,sunal pe Mihai de la valea mariei daca vrei si altii mai stim!!!!!

        • Relu Răspunde

          Povesti! Prostii! Zvonistica! Valer Marian nu face asa ceva!

  16. Satmarean Răspunde

    Valer Marian e un inger in raport cu Govor, Stef…

    • Ilie Răspunde

      E singurul lider USL Satu Mare cu curaj! Felicitari domnule senator. Demascati-i pe toti! Faceti curatenie in viata politica satmareana! E nevoie de igienizare!

      • cineva Răspunde

        ie singuru drac impelitat care isi urmareste interesele lui atacandui pe altii

        • Doru Răspunde

          Felicitari domnule Valer Marian! Nu va lasati intimidat de cei ce v-audat afara!

      • gino Răspunde

        Intrebatil pe Vasalie Mois de ce la atacat atat de dur senatoru lui peste si o sa afli cu surprindere exact ptr aceleasi motive ptr care la atacat pe Ponta,nu a fost facut procuror general sau ministru al justitiei.acest specimen care fura bancile ia spagi intradevar merita sa fie SENATORU tau

        • Eva Răspunde

          E minunat sa ai un asemenea reprezentant al poporului! Singurul parlamentar satmarean cu atitudine, ce condamna pe cei care devalizeaza bugetul. Va rugam ,domnule senator, nu renuntati la lupta! Chiar daca au pus presiune pe dumneata, nu cedati!Luptati pentru satmarenii care v-au ales! Demascati-i pe toti infractorii din politica satmareana!

  17. Kalaman Răspunde

    Nu se poate! Nu se poate! Dar, vai, doamne, unde este senatorul lui peste prajit din poze?

  18. cineva Răspunde

    da dar este ingerul diavolului,nu stii multe dar lasa ca ies ele la iveala

  19. Irinuca Răspunde

    Eva, cred ca nu e chipesul pe care l-am apreciat ca facand istorie la Satu Mare la Gala Olimpicilor?!

    • Fotogenicu Răspunde

      Potoleste-te, Irinuco! Iarasi esti in calduri?!

    • Irinuca, satmarean pur si simplu Răspunde

      Cat de trist si pustiu trebuie sa fie la tine in suflet sa vorbesti aiureli si nimicuri in numele meu,cat de cenusiu si urat trebuie sa fie la tine in suflet sa te substitui,cu rautate, altei persoane, biata de tine?!…

      “Cu totii avem datoria de a face fapte bune. Faceti asta si vom gasi un punct de intalnire la mijlocul drumului”…, a spus papa Francisc.Te rog, deci,lasa-ma pe mine, e timpul tau sa faci de-acum lucruri bune, esti in preajma unui om aflat la butoane,poti face mult bine daca cauti in sufletul tau un strop de omenie…Trebuie sa gasesti! CAUTA SA FACI DOAR BINE ! Altfel, te vei deprima nemarginit si te va durea rau sufletul sa fii ceea ce nu esti !…Si primeste in dar aceasta minunatie de muzica…

      http://www.youtube.com/watch?v=VpxBTgbeMsw

      @ Fotogenicul – stii cat de deplasat ai fost cu mica ta rautate?! Dar te iert pt ca nu esti un om rau, esti doar un mic traznit !…Primeste si tu un coltisor de rai, din sufletul meu…

      http://www.youtube.com/watch?v=FOIjvHjK0Rw

      P.S. Si, pentru ca e chiar ultima mea interventie online,va doresc tot binele din lume si, undeva prin toamna…undeva pe-acolo…
      Cu toata caldura sufletului meu va doresc sa nu fiti tristi,ci fericiti si sanatosi!…

      • Fotogenicu Răspunde

        Reverente, Irinuco! Spusele tale ne vor lipsi pana la toamna. Cine il va mai lauda pe Stef?! Am lacrimi amare, lacrimi de sange! Cine va aduce osanale omului din Satmar ce a intrat in istorie, prin Gala olimpicilor?

      • Relu Răspunde

        Scumpa Irinuco, bine ca ai luat o decizie inteleapta! O pauza face bine, iar in toamna e nevoie de osanale proaspete la adresa Mariei Sale, STEFan cel Mare!Pana atunci poate face centura de ocolire a orasului, al treilea pod peste Somes si multe altele, prevazute in contractul cu satmarenii,motive temeinice ca sa-i ridici imnuri de slava.

  20. Traian Răspunde

    Urmeaza Ziua Judetului! Trebuie omagiat ctitorul acestei zile de pomina, cel care va intra in istoria Satmarului. Peste ani si ani, copiii si nepotii nostri vor pune o depune coroane la statuia ce ii va fi ridicata inca din timpul vietii! Ce frumos! Ce sentiment il va cuprinde pe carmaciul nostru suprem cand isi va depune flori la propria statuie. El, cel care a initiat Gala Olimpicilor si Ziua Judetului, va beneficia de recunostinta posteritatii!

    • Doru Răspunde

      Ne merge bine! Toata ziua sarbatorim! De cand e USL la putere, cainii umbla cu covrigi in coada, iar pe Somes curge lapte si miere.

    • Gâde Răspunde

      Cum ma pot inscrie la concursul de taiat de lemne! Vreau sa-mi fac reclama pentru ca la iarna sa am clienti,iar daca nu reusesc ajung erou ca doar nu ma antrenez degeaba!

  21. Sorin Răspunde

    Curg taxe si impozite, preturi cum nici n-am visat la gaze si energie! Asa ceva ne-au dat uslasii!

  22. camarad6797 Răspunde

    …bai oameni buni,nu vedeti ca se organizeaza ziua judetului pe banii nostrii,ca sa-l spalam de pacate pe gunoiul judetului GOVOR,asta nu are ce cauta langa eroii neamului…de ce mama dracului nu pleaca odata ca ne-am saturat de el si gasca lui de nemernici……

    • Georgeta Răspunde

      Ala nu pleaca,numa dus…

    • vasi Răspunde

      iar te bagi in seama ,ia-ti futincuristu de senator si mai mergeti la o partida de vanat servicii

    • ion Răspunde

      Mai camarade cel mai mare gunoi dovedit negru pe alb este iubitul tau senator valerica puta mica.revenim cu detalii

      • Ion doi Răspunde

        @ion cu doicoi:de unde stii tu asa ceva?Te iei dupa gunoiul de la g.n.v eaua?Pai magarusii astia pana comanda hoooo a lui Govor,faceau sluj si sugeau acadeaua alaturi de senator.Poti sa-i crezi?Eu nu!
        Si apoi nu ar trebui ca impricinatii nomonalizati de senator ,sa si raspunda?Un sfert daca e adevarat sunt clienti siguri pe Cuza voda-firesc initial!
        P.S -pe amicii nostri ,platiti de Govor,la fel nu-i vad bine.Pentru cat au blamat lumea pe vremea senatorului,au mai multe procese in derulare.Ce sa-i faci,tineri si cu mintea inceata!

  23. bixad 2 Răspunde

    il astept in oas pe iubitul,maritul senator de banci devalizator,nu de alta dar sa avem pe cine scuipa

  24. oli Răspunde

    lasane,lasane dom”senator de banci devalizator,si de spagi luator…..pana in dabica sa zbori….

  25. ziaristu Răspunde

    Am auzit ca fosti colegi de ziar ai senatorului fac cheta ptr a restitui 50 ron imprumutati de la un alt senator,eu le propun celor care il aduleaza sa il tina si cu bani ca sa nu fie nevoit sa ceara bani imprumut ptr o vodca,halal senator,un alcoolic

  26. Bledeam Răspunde

    Bai da mari lingai are castorica Marian asta camarad alias ohanesian si bledea cu ce intra el .ascultati, pe Valer nu Mai puteti sa il spalati ca oricum pute si toti stiu asta chiar si voi numa ca nu va Mai da nici dracu de lucru si trebe sa il lingeti in cur sa aveti ce manca, e un gunoi complex at,frustrat,spagar,hot si un nemernic tot ce se scrie in Ziar e adevarat si abia astept sa scapam de el sa plece din Oras .iar ce scrie Mai sus cu spagile luate de senator ii adevarat si a luat si de la alti directori a strans. Cam 1 miliard de la 5 directori si o mancat si o baut de pe ei cat incape.

  27. Ardelean Radu Răspunde

    Pacat ca, nici macar popii care au oficiat serviciul religios NU au amintit de eroii care au fost MACELARITI de Iliescu la MINERIADA …ce sa-i faci, asa-i romanul, prinde greu si uita repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.