PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident între Botiz şi Ciuperceni. Traficul rutier a fost blocat. Un miliţian către reporter: Păreţi cam dubios! (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această după-amiază între Botiz şi Ciuperceni pe DN 19, circulaţia rutieră fiind blocată mai bine de o jumătate de oră.

Au fost implicate un VW Golf cu numere de Satu Mare și un Matiz cu numere de Bacău. În urma impactului, Matizul a fost proiectat în șanț.

Polițiștii de la fața locului nu au vrut să dea reporterului PortalSM nicio informație cu privire la acest eveniment, trimițându-l la purtătorul de cuvânt, care nu poate fi contactat.

Mai mult, unul dintre polițiști i-a spus reporterului că „păreţi cam dubios”, după ce l-a întrebat de unde este, probabil pentru faptul că era în pantaloni scurţi şi a ajuns sâmbătă seara la accident pentru informarea sătmărenilor. Cu această atitudine, domnule poliţist, şi nouă ne păreţi cam miliţian.

Aşadar, vom reveni cu informaţii mai multe de la accident când acestea vor fi oferite de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

 

UPDATE: O familie întreagă rănită în accident

Redăm în continuare buletinul de presă al Poliţiei, care cuprinde şi informaţiile despre acest eveniment.

„La data de 20.07.2013, ora 17:15, înafara loc. Ciuperceni, județul Satu Mare, o tânără  de 20 ani, din  Satu Mare conducând autoturismul marca VW Golf, proprietate personala, pe fondul nepăstrării unei distante corespunzătoare în mers, a intrat in coliziune cu autoturismul marca Daewoo Matiz, condus regulamentar in aceeași direcție de mers de de o femeie de 31 ani, din loc.Bacau.

In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a conducătoarei autoturismului Daewo Matiz,  a soțului și a fiului acesteia, pasageri în autoturism”.