PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE: Adrian Ștef a acaparat Aeroportul Satu Mare (VIDEO)

UPDATE 17.50: Consiliul Județean susține că redirecționarea paginii de internet a Aeroportului Satu Mare către blogul personal al președintelui Adrian Ștef se datorează ”unui atac informatic”.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Satu Mare, Alexandra Catargiu, a declarat pentru PortalSM că despre situația de pe site-ul aeroportului s-a aflat în această dimineață după ce a apărut în presă. Potrivit acesteia un informatician lucrează la remedierea problemei, care a apărut în urma unui atac informatic.

Site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare a fost „acaparat” de cel puțin 5 zile, de blogul personal al președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Cazul a fost semnalat reporterilor PortalSM de mai multe persoane care încercau să afle orarul zborurilor spre București, însă n-au putut afla de pe site-ul Aeroportului Satu Mare deoarece la accesarea acestuia pur şi simplu vizitatorul este direcţionat către „Adrian Ştef personal blog”.

La rezultatele căutării “aeroportul Satu Mare”, unde google ar trebui să afişeze câteva cuvinte despre aeroport, sunt trecute gândurile preşedintelui Consiliului Judeţean: “Ma gandeam cat de important este pentru judetul Satu Mare, pentru noi locuitorii acestui judet, sa il avem pe Ovidiu Silaghi ministru al Transporturilor”.

După această redirecţionare traficul de pe site-ul preşedintelui Adrian Ştef a trecut de 100 de vizitatori pe zi, faţă de 50-60 cât avea într-o zi obişnuită.

De altfel, în ultimele zile şi site-ul Muzeului Judeţean a avut probleme. La titlul paginii principale pe google, în loc de Muzeul Judeţean scria Adrian Ştef personal blog.

Pentru a vă convinge pe deplin, puteţi urmări videoul de mai jos, dar puteţi să încercaţi şi dvs să accesaţi site-ul aeroportului.