Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Băsescu: Silaghi e un om fără performanţă, un fel de apă sfinţită!

silaghi stefPreşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performanţei acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidenţiat cu nimic, a fost “un fel de apă sfinţită”, adică nici nu a mişcat ceva, nici nu s-a opus la ceva.

“Ceea ce vă voi spune despre lipsa mea de încredere într-o astfel de desemnare am spus şi prim-ministrului şi domnului Antonescu. Nu doresc să îi creez prejudicii de imagine domnului Silaghi.
Până acum nu am avut un real succes în obţinerea acordului unuia sau amândorurora legat de o altă nominalizare decât cea a domnului Silaghi”, a spus Băsescu.
El a spus că Silaghi este “un om fără performanţă”.
“Principalul motiv a fost legat de istoricul prezenţei domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor în primul Guvern Ponta. Nu s-a evidenţiat deloc, a părut a fi aşa, un fel de apă sfinţită, când nici nu s-a opus la ceva (…), totul a mers strună ca şi până înainte. (…) Ineficienţa totală, nu a reuşit să mişte măcar un pas doi în procesul de deblocare a fondurilor europene care trebuie deblocate de Ministerul Transporturilor. Un om fără performanţă, care nu aduce în plus nimic ca imagine Guvernului Ponta”, a spus Băsescu.
Preşedintele s-a întrebat, retoric: “De ce să nu găseşti în partidul căruia îi revine un om care să aducă un plus de imagine?”.
“Este în interesul nostru să avem un Guvern cu o imagine cât mai bună”, a mai spus preşedintele.
Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că va lua în 23 august o decizie definitivă privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.
“Voi lua o decizie definitivă cu privire la domnul Silaghi pe 23 august (…) Voi lua o decizie vineri, 23 august, dacă resping sau, cu toate argumentele pe care le-am adus, dacă accept. Dar până atunci, ar fi timpul să se semneze sau să se respingă semnarea contractului de privatizare. Nu aş vrea să îl văd pe Silaghi, chiar aşa cum e, că devine ţapul ispăşitor al unei operaţiuni de privatizare eventual de tip Oltchim”, a spus Băsescu.
Potrivit preşedintelui, mandatul interimar la Transporturi expiră pe 25 august, dar această dată pică duminică.
El a subliniat că, în consecinţă, va lua pe 23 august o decizie legată de Silaghi.
Sursa: Mediafax

16 comentarii

  1. Bogdan Răspunde

    pana la urma, a avut si Base o parere obiectiva. A zis gresit ceva? nu cred…

  2. fixi Răspunde

    Corect BASE nu este prost se informeaza despre oricine,apoi Silaghi nu e facut ptr asa ceva,orcum numa la smscherii tine capul,sa stea la locul lui,nu are un sarm de ministru.

  3. televizor Răspunde

    Sa compari in sens negativ un om cu apa sfintita spune multe lucruri despre niet cultura autorului, un HA HA care se lauda ca bea bere, singurul lucru adevarat din viata lui.Foarte grav ca avem in fruntea tarii un astfel de specimen. Ce model da el altora? Un om fara Dumnezeu nu poate fi numit om. Nu trebuie sa mergi zilnic la biserica, poti sa o respecti si daca nu esti acolo.

    • unu Răspunde

      Faptul ca nu cunosti vorba din popor: ” e ca apa sfintita, nici nu strica nici nu ajuta”, spune destul despre cultura ta generala? Sau e tot poporul roman ca Basescu: “un asemenea specimen”?

  4. 7,8 milioane Răspunde

    7,8 milioane

  5. Satmarean Răspunde

    Basescu greseste in declaratie. Silaghi a avut rezultate notabile. La nivel local, a reusit sa-i puna partidul la picioarele cumnatului sau, Adrian Mihai Stef, si sa-si angajeze prietenii, rudeniile si clientela politica in functii importante… Asa au ajuns importanti la nivel local nasul sau, av.Bancea, Papici, sotii Marusca, Riscau si multi, multi altii. La nivel national,i-a cocotat la minister pe functiiimportante sifoarte bine remunerate pe Radu Adrian Roman, Septimiu Buzasu, Valentin Macec, Boldor Razvan, Caita, Aurelia Vulciu si altii… Deci, domnul Base nu a vazut performanta la domnul Silaghi, din malitiozitate. De fapt, domnul deputat Silaghi a reusit sa se evidentieze prin frizura si eleganta, dar mai ales prin sistemul de promovare a celor apropiati,indiferent de capacitatea lor profesionala. Se pare ca Basescu nu a stiut ca PNL Satu Mare e un partid de familie, lucru ce i se datoreaza presedintelui filialei judetene Ovidiu Ioan Silaghi, Un nou rezultat notabil, promisiunile electorale, ce se dovedesc pana acum doar gogosi electorali.

  6. George Răspunde

    Si pe SMADU !

  7. vasile Răspunde

    din principiu nu am votat USL, însă judeţul Satu Mare ar avea de câştigat dacă Silaghi ar ajunge ministru, însă ceea ce spune Traian Băsescu ar trebui să ne de-a de gândit. Sănătate tuturor.

    • sarmarean Răspunde

      A mai fost. Si ce a castigat judetul?

    • Relu Răspunde

      Parca ne anuntase ca exista finantare pentru cel de-al treilea pod si pentru soseaua de centura. Daca asa stau lucrurile, de ce autoritatile useliste satmarene ne spun ca numai daca Silaghi va fi ministru Transporturilor, cele doua obiective vor fi realizate?! Ceva pute! M-am cam saturat de minciunile useliste!

  8. juji Răspunde

    ce-i cu prostiile astea eterne, ca judetul ar avea de castigat?? Eventual neamurile si clientela politica a familiei Silaghi, Stef! Naivilor!

  9. Caragiale Răspunde

    Ce-i mai firbe …ha ha ha !!! Are dreptate cind fura altii… dar toti se insala cind fura el…se tin in sah mafiotii… si noi ridem cu gurile cascate ca la teatru in timp ce ei ne baga mina in buzunarele noastre…ciudat popor mai sintem.

  10. Sandel Răspunde

    Basescu a avut dreptate in privinta lui Silaghi.Un om fara performanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.