Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Corpul de control al ministrului de Justiție, la Satu Mare

robert cazanciucCorpul de control al ministrului de Justiție și un secretar de stat vor veni la Satu Mare pentru a verifica condiţiile care au determinat producerea incidentului de la tribunal, respectiv modul în care au fost cheltuiţi banii alocaţi acestei instanţe pentru reparaţii.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că a dispus ca un secretar de stat şi corpul de control al ministrului să se deplaseze miercuri la Satu Mare. Acesta a precizat că pentru Tribunalul Satu Mare au fost alocaţi anul acesta 7 milioane lei pentru lucrări de reparaţii şi modernizare, sumă dublă faţă de cea alocată anul anterior. 

Corpul de control va verifica modul în care s-a produs incidentul de marți, când un deținut al Penitenciarului Satu Mare a căzut prin tavan într-o sală de judecată, aflată la etajul doi, în partea clădirii în care nu se efectuează lucrări de reparații. De asemenea, se va verifica modul în care au fost cheltuiți banii alocații pentru lucrările de reabilitare a Palatului de Justiției din Satu Mare.

Reamintim că tavanului Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit marți dimineaţa cu un deţinut care efectua curăţenie în pod. Deţinutul de 45 de ani a suferit o fractură la coloana dorsală.  Acoperişul a căzut cu 5 minute înainte de începerea şedinţei, în sală fiind grefierul şi mai mulţi avocaţi.

[EPSB title=”Tavanul Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit. Un deţinut a fost rănit. Etajul doi a fost evacuat” href=”https://portalsm.ro/2013/07/tavanul-tribunalului-satu-mare-s-a-prabusit-un-detinut-a-fost-ranit-foto/”]

2 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    CE AU FACUT CU 2.361.301.64 EURO ? CE ? LA PUSCARIE CU EI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.