PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Laura Bota preia frâiele Mişcării Populare Satu Mare

Fosta preşedintă a filialei municipale de femei a PDL Satu Mare, Laura Bota, a demisionat din partid şi a anunţat, într-o declaraţie de presă, că a fost desemnată să ajute la formarea nucleului Partidului Mişcarea Populară Satu Mare.

Redăm în continuare declaraţia Laurei Bota: „Sunt o persoana cu vederi de dreapta! Am intrat in PDL acum multi ani, deoarece am vazut in Traian Basescu un lider care poate fi urmat si care ma reprezinta. Acelasi lucru l-am simtit si atunci cind la conducerea partidului a fost Emil Boc. Din pacate, nu ma mai vad reprezentata de actuala conducere a PDL, fapt pentru care am luat decizia cu multa nostalgie, de a parasi Partidul Democrat Liberal dupa mai mult de 8 ani de activitate si proiecte sustinute alaturi de oameni dragi mie.

Am fost desemnata de catre conducerea PMP reprezentata prin domnul deputat Eugen Tomac, sa ajut la formarea nucleului PMP in judetul Satu Mare si sa coordonez activitatea filialei Partidului Miscarea Populara.

Motivul deciziei mele este acela ca, impartasind valorile dreptei , dorec sa imi aduc contributia la consolidarea valorilor romanesti, la apararea justitiei de ingerinta politicului, la depolitizarea si reforma administratiei publice, conform principiului subsidiaritatii, la modernizarea mediului rural, astfel incit sa existe retea stradala, apa si canalizare in comunele judetului nostru. Fraudele din finantele publice si din sanatate, ma deranjeaza si pe mine, ca om si cetatean al acestei tari. Prin informatizare integrata, putem sa contribuim la reducerea pierderilor din sistemul public. 

Dorim sa fim un altfel de partid! Suntem constienti de deficitul de incredere al oamenilor in cei ce fac politica. Din datele noastre, circa 60% dintre noi, suntem demobilizati politic. 

Lipsa bazelor doctrinare ale partidelor, lipsa unor politici coerente si constante, lipsa oamenilor credibili si cinstiti, dar si folosirea resurselor publice in scopuri personale, pot fi doar unele din cauzele identificate de noi, care duc la cifra de 60%.

Prin urmare, e nevoie de crearea unui ALTFEL de partid, nu a inca unui alt partid! Iar aceia, suntem noi!

Personal, am dorit sa imi continui proiectul meu politic de dreapta si lupta impotriva USL, dintr-o noua structura politica, una care sa fie mai aproape de oameni, de nevoile lor, de calea europeana ireversibila a Romaniei.

Impreuna  cu echipa pe care o voi forma, doresc sa fac din organizatia PMP Satu Mare,  una din cele mai puternice din regiunea de NV. Doresc sa invit alaturi de mine, orice persoana cu ginduri bune si vederi de dreapta, care vrea binele cetatii noastre si care are curajul de a se arunca in arena politicii. 

Ii invit si pe aceea care pina in ziua de astazi nu au facut politica nici o singura ora macar,  politica, pina la urma se invata foarte repede, si mai ales este un seviciu facut de cetateni in favoarea lor!”