Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Petre Mureşan: Mişcarea Populară se ţine de glume

Petre Muresan, presedinte interimar PDL Satu Mare

Petre Muresan, presedinte PDL Satu Mare

                   Mai deunăzi a avut loc şi în municipiul Satu Mare o încercare de moşire a filialei partidului  Mişcării Populare. A partidului, că mişcarea s-a născut, parcă, anterior.

            Din punctul de vedere al PDL, este o iniţiativă lăudabilă, mai ales dacă luăm de bune afirmaţiile naşilor ei cum că prin MP se doreşte întărirea rândurilor dreptei româneşti prin cooptarea unor persoane care până în prezent s-au dezinteresat de politică, din varii motive.

Vedem însă că la Satu Mare, ca şi în alte locuri, ei se bazează pe  personaje provenite din PDL, pe care corifeii MP îl consideră drept  “inexistent”pe meleaguri sătmărene.

Considerând că Sebastian Lăzăroiu a vrut doar să comită o glumiţă, ce-i drept destul de nesărată, la adresa mai vechilor companioni care l-au făcut chiar ministru, ne permitem şi noi să emitem una, spunând că noului partid, cel puţin deocamdată, i se potriveşte imaginea din cunoscuta poezie a lui Eminescu despre “steaua” care a răsărit din adâncurile necunoscute ale Cosmosului:

“Era pe când nu s-a zărit

 Azi o vedem, şi nu e.”

În rest, drum bun şi multe succese (succesuri)!

Presedinte PDL Satu Mare

Petre Muresan

 

7 comentarii

  1. sunt siderat Răspunde

    Doamne cat de imbecil trebuie sa fii ca sa dai asa ceva presei? Asta e mesajul unui presedinte de partid care a fost candva important ? Asta e raspunsul liderului de paie pt cei din MP sau raspuns de analfabet politic? Trist. Am inteles printre randuri frustrare, ciuda, neputinta unuia care nu intelege ca ii fuge pamantul de sub picioare. Pdlisti treziti-va pana nu e prea tarziu…

  2. Baselache Răspunde

    Foarte tare! Domnului Muresan dar mai ales coanei Vass care de fapt a stat la baza acestei snoave,le spun ca poezia continua si are o dedicatie si pentru ei “Lumina stinsului amor ,ne urmareste inca(?)”.Si domnule Muresan,avand in vedere ca singurul parlamentar de SM din partea PDL,este din Salaj via Bucuresti nu stiu despre ce “existenta” vreti sa ne povestiti!

  3. ion Răspunde

    Bravo le-ati dat un raspuns pe masura.Cu penalii din partidul inexistent nu fac ei mare brinza.

  4. sorin Răspunde

    Cu asa presedinte slab nu ma mir ca toti PDL istii vor trece la M.P.

  5. sorin Răspunde

    dupa ’89 judetul SM a fost condus numai de psd,pnl, deveniti mai apoi usl si udmr.Acestia sunt responsabili pt. faptul ca SM a ramas la coada …vacii(nbune),distrugand vieti,destine, familii,tinerii fiind nevoiti sa paraseasca tara si multi sa o ia pe drumuri necunoscute.Aparitia acestui nou partid ma face sa sper…poate sunt naiv,dar chiar cu fosti pdl-isti(unii cu bube),ca usor,usor satmarenii o pot lua pe alt drum.Niciodata nu am crezut ca un govor,silaghi (sisi),mariam,stef sau petric vor moderniza judetul si inclusiv vietile noastre.Ce motive mai avem sa-i votam?Eu voi vota altceva,poate chiar MISCAREA POPULARA!

  6. fratica Răspunde

    Discurs de ,,mare om politic,,!Ha..ha..ha!!Si cand te gandesti ca asta a candidat si nu a luat,acum imi dau seama. Nu ca marean guzganul are ceva in scafarlie!De aceea trebuie aplicat referenumul ROMANILOR cu max. 300 de idioti ,pardon ,,patri(h)oti,,si in acel mod NU ar intra astfel de creaturi in parlament!SATMARENI DESTEPTAREA la urmatoarele alegeri tot ce e vechi si au condus judetul sa-i trimitem la lada de gunoi a istoriei!!Sa votam altceva!!

  7. palica Răspunde

    in scurt timp pdl se va desfiinta(SM).Muresan,Ardelean,ghilea NU sunt in stare sa tina oamenii aproape.Ei au alta lume,alte interese.Care oare?Base inca are mare influienta si este iubit de multi pdl-isti….aflati in concedii!Bafta M.P.! Eu sunt unul care ma aliniez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.