PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Plângeri la poliţie împotriva şoferului nesimţit care a intrat cu BMW-ul în parc

 Consilierul local Butka Gergo a depus plângeri la Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și la Poliția Locală în care solicită identificarea și amendarea șoferului care a intrat cu BMW-ul în parcul din centrul municipiului Satu Mare.

Consilierul a arătat că a depus aceste plângeri ca urmare a sesizărilor primite de la cetățenii orașului dar și a articolului de pe PortalSM, anexând fotografiile în care se vede clar că autoturismul BMW X6 a intrat pe trotuar, în parc, unde circulația automobilelor este strict interzisă.

După informaţiile mele, în parc se află un post fix al Poliţiei Locale, iar după relatarea martorilor, maşina a staţionat mai mult de 30 de minute în acest loc. Asta înseamnă că agentul instituţiei Dumneavoastră nu a fost la faţa locului sau nu a luat măsurile necesare pentru sancţionare”, a arătat Butka Gergo în plângerea înaintată Poliţiei Locale.

În plângerea înaintată IPJ, consilierul revine cu rugămintea de a acorda mai multă atenţie supravegherii circulaţiei în Piaţa Libertăţii, efectuând controale şi aplicând sancţiuni celor care blochează trecerile de pietoni, staţiile de autobuz sau alte maşini parcate.

Consilierul a explicat să scopul acestor plângeri nu este neapărat de pedepsire a şmecherilor ci ţine de o organizare mai bună a Poliţiei Locale, astfel încât sătmărenii să se simtă în siguranţă.

Persoanele care pot da mai multe informaţii, sau fotografii, despre BMW-ul din Piaţa Libertăţii sunt rugate să trimită un email la adresa: redactia@portalsm.ro.