Ultima actualizare: azi, 16:36

amenda_politist
Locale

Și-a plimbat prietenul pe capota portbagajului în centrul orașului

amenda_politistPoliţiştii Biroului Rutier au sancţionat luni, 29 iulie, doi tineri, de 23 şi 29 de ani, ce au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi au manifestat o conduită contrară normelor de convieţuire socială.

Tânăra de 23 de ani, din Satu Mare, conducea autoturismul în centrul municipiului, în Piaţa Libertăţii şi pe Strada Păstrăvului, transportându-l pe capota portbagajului pe bărbatul de 29 de ani, din Călineşti-Oaş, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătoarea auto a fost sancţionată de poliţişti cu o amendă de 480 de lei, conform prevederilor H.G. 1391/2006, ce interzic transportarea persoanelor în stare de ebrietate pe platforma ori caroseria autovehiculului.

Pornind de la premisa că fiecare cetăţean are obligaţia de a avea un comportament civic, moral şi responsabil, pentru promovarea unor relaţii civilizate în viaţa cotidiană, poliţiştii i-au aplicat o sancţiune contravenţională şi tânărul de 29 de ani. Acesta a fost amendat cu suma de 400 lei conform prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a liniştii şi ordinii publice.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Marius Muntean Răspunde

    bravo au meritato din plin doar amenda e cam mica

  2. Stan Marin Răspunde

    Niste tarani neica…… niste tarani…..hihihihi…..idiotii nu mor niciodata!!!!!doar se schimba intre ei

  3. Sly Alonzo Răspunde

    Bine ca pentru depasirea de viteza iti da 600lei

  4. Sergio Dantes Răspunde

    Saracii de ei tarani… si-au parasit satul ca sa poata canta si ei la orasel oda bucuriei… si o plinbarica cu sicriul ambulant prin ORAS… sa dovedit a fi un caz demn de TOPUL MARLANILOR..! :)))))

  5. Luce Sln Răspunde

    mare mare stire …ce are ca s-o plimbat omu pe capota?de eram in locu lui luam si un capot de ala alb si ochelari negrii in contrast..haha.. e cald afara se racoreste…mai nou tot vad comentarii gen "taranii astia"…toti suntem tarani emancipati la oras doar e SATU MARE..:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.