Ultima actualizare: azi, 13:01

Locale

Un tânăr a furat o autoutilitară şi a avariat-o

fiatIn data de 19.07.2013, un barbat de de 41 ani, din în Satu Mare, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean  Satu Mare despre faptul că în seara zilei de 18.07.2013  persoane necunoscute i-au sustras autoutilitara marca Fiat Ducato, ce se afla parcată, cu cheia în contact, în fața unui magazin situat pe str. Balta Blondă din Municipiul Satu Mare.

In urma activităților întreprinse de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale a fost identificat  autorul acestei fapte în persoana lui R. Răzvan de 21 ani, din mun. Satu Mare, fără ocupație, cunoscut cu antecedente penale.

In cursul cercetarilor s-a stabilit faptul că autorul a profitat de faptul că partea vătămată a lăsat cheile in contactul autoutilitarei și astfel a condus-o pâna in apropierea domiciliului unui amic de-al său din cartierul Satmarel. Întrucât autorul nu poseda permis de conducere auto si nu are deprinderi pentru a conduce un astfel de autovehicul, pe traseu a avariat usor autoutilitara sustrasă.

Autorul a fost  cercetat in stare de retinere pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, si parasirea locului accidentului, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare care a dispus luarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

Sursa: Poliția Satu Mare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.