Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Ziua comunei Botiz 2013. Miss Botiz a fost aleasă Balogh Betina

ziua botizului (125)Duminică, 30 iunie, botizenii au sărbătorit împreună Ziua comunei Botiz, evenimentul având parte de un program artistic pentru toate gusturile.

Spectatorii, veniți în număr mare la cea de-a noua ediție a sărbătorii, au asistat entuziasmați la concertele pregătite de organizatori.

Pe scena amplasată în centrul comunei au urcat Petrică Mureșan, Ghiță Muntean, Lorena, Komaromi Pisti, precum și formații locale. Primarul comunei Botiz, Iosif Roca, a decernat o mulțime de premii tuturor celor care au promovat comuna în afara județului. Au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, au fost premiați olimpicii școlari, care au ajuns în fazele naționale, dar și concurentele care s-au înscris la concursul de Miss al comunei Botiz.

În competiție s-au înscris șapte frumoase fete, Szabo Maria, Nichita Cristina, Nichita Izabela, Huton Simona, Zaha Carina Melisa, Farcaș Gina și Balogh Betina, concursul fiind prezentat de Silvia Cseh. Concurentele au avut de trecut mai multe probe, proba ținutei de zi, o probă de aptitudini și proba ținutei de seară. La proba de aptitudini, fetele au ales să-și arate talentul în ceva anume.

Cinci concurente au ales să prezinte juriului un dans, unele ajutate de către un partener, iar două fete au ales muzica, prin interpretarea unor cântece. La proba ținutei de seară, fetele au fost ovaționate și susținute de publicul numeros, iar după concertul Lorenei, primarul Iosif Roca alături de Silvia Cseh, au anunțat câștigătoarele, nu înainte de a înmâna și câte un buchet de flori doamnelor care le-au îndrumat pe fete  în competiție, Ciorcaș Angelica și Horvath Victoria.

La finalul concursului, toate fetele au fost premiate, iar titlurile câștigate au fost:

Diplomă de participare a primit concurenta Nichita Cristina

Miss Perseverență i-a revenit concurentei Szabo Maria

Miss Eleganță a fost desemnată Nichita Izabela

Miss Popularitate a fost Huton Simona.

Pe locul III al concursului s-a clasat Farcaș Gina, locul II a fost câștigat de Zaha Carina Melisa iar titlul de Miss Botiz 2013 a fost atribuit concurentei Balogh Betina.

Petrecerea în comuna Botiz a continuat cu recitalul DJ Project, iar la miezul nopții botizenii au avut parte de focuri de artificii.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.