Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Bătaie cu sticle de bere la o nuntă din Oaş. Un tânăr este în spital cu leziuni grave

sticla_bere_spartaPoliţiştii Secţiei 3 Gherţa Mică Poliţie Rurală anchetează împrejurările comiterii unei agresiuni la Călineşti Oaş, un tânăr de 25 de ani fiind internat în spital cu grave leziuni.

Marţi dimineaţa, 20 august a.c., după ora 10.00, o localnică din Gherţa Mică a reclamat la Poliţie că în cursul nopţii, în apropierea sălii de nunţi din localitatea Călineşti Oaş, între mai multe persoane care au participat la o nuntă, a izbucnit un scandal.

Poliţiştii rurali au demarat de îndată ancheta stabilind că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri a avut loc o altercaţie între Ioan G., de 27 de ani şi Nicolae G., de 28 de ani, pe de o parte şi Mihai G., de 25 de ani şi Grigore G., de 62 de ani, pe de altă parte. Cei patru bărbaţi s-au agresat reciproc, lovindu-se cu sticle de bere, iar în timpul scandalului Ioan G, de 27 de ani l-a înţepat cu un cuţit în abdomen pe Mihai G., de 25 de ani,

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, medicii legişti concluzionând că viaţa bărbatului a fost pusă în primejdie. De asemenea, s-a stabilit că leziunile ce i-au fost cauzate tânărului în urma agresiunii necesită pentru vindecare 30 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

Ancheta este în derulare în acest moment, fiind audiaţi martori şi administrate probe pentru a se putea stabili cu exactitate împrejurările în care au fost exercitate violenţele.  Ioan G., de 27 de ani este anchetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă cu punerea în primejdie a vieţii persoanei.

Sursa: Poliția Satu Mare

7 comentarii

  1. seby Răspunde

    Nimic nou sub soare…

  2. Cristina Răspunde

    Va rog frumos sa postati ceva adevarat,nu minciuni….nu stiu de unde aveti informatiile ar decat sa scrieti niste minciuni mai bine nu postati nimic…Sunt sotia victimei injughiate….si am si eu unele drepturi…stergeti va rog ce ati scris despre bataie ca nici un adevar nu aveti acolo…pe langa faptul ca nu a fost cu sticle de bere! Va multumesc!

  3. Gavris Cristina Răspunde

    dc mi.ati ster comentariu…nu mai postati informatii fasle…sa va fie rusine

  4. Cristina Răspunde

    de ce mi.ati sters comentariul…numai minciuni ati postat….sursa..Politia Satu Mare????o sa ma interesez…
    Sa va fie rusine!!!!

  5. Danut Oros Răspunde

    Daca tot spui ca sunt niste minciuni,de ce nu dezvaluiti adevarul,d-na Gavris?Mai conteaza cu ce s-au batut?Cu beri,cu cutite sau cu pari e acelasi lucru.Oshanul salbatic s-a nascut si asa moare,poate munci si calatori cat vrea,ca nu-l schimba nimic!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.