PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Membrii PDL Satu Mare în vizită la tabară de la Bobald

Cei 27 de copii și tineri bolnavi de sindromul Werdnig Hoffman sau suferinzi de un alt handicap locomotor cauzat de o boală rară sau comună, din întreaga ţară, aflați în tabăra de la Bobald, au avut parte de vizita membrilor PDL Satu Mare.

La inițiativa președintelui PDL Carei, Racolța Ioan, președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, membrele organizației județene de femei, și alți membri marcanți ai partidului, au vizitat tabăra de copii, asigurându-le acestora hrana pentru o zi. Sâmbătă, 10 august, Racolța Ioan și Petre Mureșan, însoțiți de Ileana Blidar, Sorin Ghilea, Iosif Beres, Mihaela Costin și Edita Ghilea, împreună cu o echipă de bucătari au gătit pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi, însoţitorii lor şi voluntarii taberei.

Președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, a făcut o surpriză unui tânăr cu dizabilități din tabără, oferindu-i acestuia un cărucior electric, extrem de necesar din cauza handicapului locomotor de care tânărul suferea.

Membrii PDL Satu Mare au petrecut clipe de neuitat în compania copiilor și tinerilor aflați la Bobald, țintuiți în scaunele cu rotile.