Ultima actualizare: azi, 17:36

tabara Bobald, PDL Satu Mare
Locale

Membrii PDL Satu Mare în vizită la tabară de la Bobald

tabara Bobald, PDL Satu Mare Cei 27 de copii și tineri bolnavi de sindromul Werdnig Hoffman sau suferinzi de un alt handicap locomotor cauzat de o boală rară sau comună, din întreaga ţară, aflați în tabăra de la Bobald, au avut parte de vizita membrilor PDL Satu Mare.

La inițiativa președintelui PDL Carei, Racolța Ioan, președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, membrele organizației județene de femei, și alți membri marcanți ai partidului, au vizitat tabăra de copii, asigurându-le acestora hrana pentru o zi. Sâmbătă, 10 august, Racolța Ioan și Petre Mureșan, însoțiți de Ileana Blidar, Sorin Ghilea, Iosif Beres, Mihaela Costin și Edita Ghilea, împreună cu o echipă de bucătari au gătit pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi, însoţitorii lor şi voluntarii taberei.

Președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, a făcut o surpriză unui tânăr cu dizabilități din tabără, oferindu-i acestuia un cărucior electric, extrem de necesar din cauza handicapului locomotor de care tânărul suferea.

Membrii PDL Satu Mare au petrecut clipe de neuitat în compania copiilor și tinerilor aflați la Bobald, țintuiți în scaunele cu rotile.

3 comentarii

  1. Pupaza Răspunde

    Wow o noua diva o inlocuieste pe madam Bota, desigur nu ma refer la coana mare Blidar ci la “diafana si vaporoasa “aparitie de langa madam Blidar,pozata in pozitii cat mai artistice cu putinta.Hai ca-i bine!

  2. Irinuca Răspunde

    Sa oferi un carucior electric unui copil special, cu o suferinta locomotorie, este de vis! Pt ca acest carucior este Mercedes-ul carucioarelor, domnule Petre Muresan! Este visul oricarei persoane imobilizate la un scaun obisnuit,pus in miscare doar de forta bratelor, ceea ce o epuizant,si de foarte multe ori, imposibil daca exista si o atrofie musculara la brate ! De aceea – jos palaria si tot respectul, domnule presedinte PETRE MURESAN! Ati oferit o foarte mare bucurie ! Bravo !

    Nu este nimic neobisnuit sa citesc despre femeile din PDL -care sunt minunate, pt ca au oferit deseori bucurii copiilor de la Casele de copii sau varsnicilor de la diverse Case ale seniorilor- ca au fost acum si printre copiii speciali, locomotori, de la Bobald si au transformat, alaturi de oamenii buni/jandarmii satmareni,o tabara de vara banala intr-o tabara deosebita, nesperata, de vis!

    Bravo, doamnelor ILEANA BLIDAR si EDITA GHILEA, felicitari pt gandul cel bun si fapta buna de-a darui/pregati hrana pt o zi tuturor copiilor din tabara, dar mai ales pt prezenta dvs luminoasa printre acesti tineri ! Asta a contat mult! – atentia pe care ati oferit-o cu zambetul pe buze si sufletul deschis ! Foarte frumos! Bravo !

    Felicitari,domnule RACOLTA IOAN ,pt initiativa avuta ,tot respectul dle GHILEA pt participarea la aceasta actiune, prin care demonstrati ca oamenii politici din Dreapta locala pot face mai mult pt oameni, in general, decat sa vorbeasca la nesfarsit doar vorbe…vorbe…vorbe…

    Foarte frumos gestul domniilor-voastre ! FELICITARI ! Sa oferi bucurii fara sa ceri nimic, fara sa promiti nimic,doar bucurie/bunatate pura, fara sa ceri nimic …este minunat!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.