PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Poliţia Rutieră, mai activă în centrul municipiului Satu Mare

Poliţia Rutieră va deveni mai activă în zona centrului municipiului Satu Mare după cazul şoferului care a pătruns cu BMW-ul în parcul central.

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Vlad Florentin, a declarat la emisiunea Ora Adevărului moderată de Victor Constantinovici, că un echipaj al Poliţiei Rutiere se va afla zilnic, începând cu ora 19:00 într-un punct fix în faţa Muzeului de Istorie pentru a monitoriza circulaţia rutieră şi a sancţiona eventualele abateri. Sunt vizaţi în special cei care abuzează de bunul simţ şi produc deranj.

Referitor la cazul şoferului care a intrat cu BMW-ul X6 în parcul din centrul oraşului, Vlad Florentin a declarat că au fost identificate patru astfel de autoturisme pe raza judeţului, două în municipiul Satu Mare, unul în Livada şi unul în Negreşti Oaş, poliţiştii încercând să-l identifice pe autor şi să-i aplice o amendă.

Vlad Florentin a mai precizat că în cazul în care observă încălcări ale normelor rutiere sătmărenii pot sesiza Poliţia la numărul unic de urgenţe 112, urmând ca la faţa locului să fie trimis un echipaj pentru a lua măsuri.