PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul Coica a inspectat șantierele din oraș

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel, însoţit de administratorul public, Băbuţ Domuţa Dan şi o echipă de specialişti din cadrul primăriei, au efectuat o vizită de lucru, marți, 20 august, pe mai multe şantiere.

Primarul a verificat stadiul lucrărilor la obiectivele care fac parte din planul integrat de dezvoltare urbană prin proiecte finanţate din fonduri proprii şi europene.

După ce a vizitat locaţia viitorului Centru Tehnologic, primarul s-a deplasat pe străzile I.L. Caragiale, Crivăţului şi Orientului, pentru a verifica lucrările de  modernizare a  reţelelor de apă şi canalizare, asfaltarea drumului si trotuarelor, urmând apoi și străzile Deltei, Albatros, Izvorului şi alte străzi adiacente. 

Primarul a mai verificat stadiul lucrărilor la drumul de ocolire unde s-au finalizat 4 podeţe mari şi 7 podeţe mici. Săptămâna următoare se  va  aşterne stratul de fundaţie din piatră spartă pe o lungime de aproximativ 3 km. De acolo s-a deplasat pe strada Fabricii unde se execută lucrări de reabilitare a trotuarelor pe ambele părţi. A mai verificat lucrările pe strada Constantin Brâncoveanu unde  se reabilitează carosabilul, trotuarele, inclusiv înlocuirea capacelor la căminele de canalizare şi a grătarelor la gurile de scurgere a apelor pluviale.