PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Reducerile pentru pensionari la Ştrandul Satu Mare “praf în ochi”

Reprezentanţii pensionarilor din judeţ s-au plâns astăzi în Comitetul pentru Persoane Vârstnice de faptul că firma care a concesionat Ștrandul Satu Mare a acordat reducerea discutată doar pentru o perioadă scurtă, această măsură fiind „praf în ochi”. Preţul pentru pensionari la Ştrandul Satu Mare a fost majorat de la 7 lei la 9 lei.

Reducerea biletelor pentru pensionari a fost praf în ochi. A redus o lună, o lună jumătate, pe urmă a redus pentru cei care nu sunt pensionari, pentru pensionari nu a redus nici după ora 18:00. Sunt mulți pensionari care nu își permit să dea 9 lei, 18 lei ca să meargă la ștrand. Ștrandul este al lui Țânțaș, nu știu cum în ce condiții, dar cu acte. E frumos, e bine, dar e scump. De ce a ridicat preţul la pensionari la 9 lei?”, a spus Nicolae Codrean, preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război Satu Mare.

Acesta a mai solicitat „desecretizarea” contractului de concesiune.

Primarul Dorel Coica le-a spus pensionarilor că cel mai bine ar fi să se organizeze şi să aibă împreună cu discuţie cu proprietarul firmei, Vasile Ţânţaş, pentru a discuta situaţia.